Kantoorruimte huren Amstelveen, Noorddammerlaan 29

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Noorddammerlaan 29 in Amstelveen

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 15 m2
  Huurprijs: € 500 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 25 m2
  Huurprijs: € 750 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 35 m2
  Huurprijs: € 1.000 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Noorddammerlaan in Amstelveen

In dit kantoorpand aan de Noorddammerlaan in Amstelveen kun jij binnenkort een geweldige kantoorruimte huren. Het kantoorpand heeft de uitstraling en faciliteiten van een hoogwaardig hotel. In het Business Center heerst een warme en gemoedelijke sfeer waardoor jij en jouw gasten zich hier snel thuis zullen voelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact op met onze vastgoedconsultants!

Kantoorruimte huren

De kantoorkamers op deze locatie variëren in oppervlakte en prijs. De kleinste kantoorkamer huur je al voor maar €250,- per maand. De grootste kantoorruimte kost slechts €1.000,- per maand. De hierboven benoemde prijzen zijn inclusief de service kosten!

Parkeergelegenheid, 24/7 toegankelijk en een unieke tuinkas

Bij het huren van kantoorruimte aan de Noorddammerlaan in Amstelveen worden vele wensen vervult. Het kantoorpand beschikt over een eigen parkeergelegenheid die voldoen ruimte biedt voor jou en jouw gasten. De kantoorruimtes zijn 24/7 toegankelijk door middel van een persoonlijke sleutel. Hierdoor ben jij flexibel bij het inplannen van jouw werktijden. Het kantoorpand beschikt over een gezamenlijke pantry waar jij perfect je eigen maaltijd kunt bereiden en even heerlijk kunt genieten van jouw welverdiende pauze. Voor het plannen van een vergadering of bijeenkomst biedt de unieke tuinkas een perfect uitkomst. Tijdens of na een dag hard werken kun je heerlijk tot rust komen in de aanwezige ontspanningsruimte of de groene omgeving op deze locatie.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand bevindt zich in een prachtige groene omgeving. Op loopafstand bevinden zich het Amsterdamse bos en de prachtige plas aan de Poel. Het kantoorpand ligt dicht bij Schiphol Airport, dit is slechts 10 minuten rijden. Vanuit hier bereik je snel het gezellige en bruisende centrum van Amstelveen. Hier is een ruim assortiment aan winkels en horecagelegenheden die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou. Met een Albert Heijn supermarkt om de hoek kun jij je zelf snel gemakkelijk voorzien van de dagelijkse boodschappen. Jouw nieuwe werkplek is goed bereikbaar door middel van de auto. Binnen enkele minuten bevinden zich de op- en afritten van de A9. Ook het openbaar vervoer kan wellicht een uitkomst bieden in de nabije omgeving zijn diverse openbare vervoersverbindingen beschikbaar.

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Noorddammerlaan in Amstelveen?

Ben jij enthousiast geworden om een prachtige kantoorruimte te gaan huren aan de Noorddammerlaan in Amstelveen? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen op deze geweldige locatie!

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Noorddammerlaan 29

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen