Super deal

Maanlander 47

3824MN Amersfoort

5 (3)

Kantoorruimte huren aan de Maanlander (Calveen)

Een moderne kantoorruimte huren binnen een hip kantoorconcept, dan kan aan de Maanlander in Amersfoort. Met een ligging direct aan de snelweg A1 is de bereikbaarheid van dit kantoorpand uitstekend te noemen. In de omgeving van het kantoorpand zijn vele gerenommeerde bedrijven gevestigd. Bovendien is er een Van der Valk Hotel gelegen om de hoek. Tel hier de luxe voorzieningen waaronder de receptiediensten en vergaderruimte bij op en het plaatje is compleet! 

Huurprijzen, kantoor Maanlander, Amersfoort

Dit kantoorpand in Amersfoort is onlangs volledig gemoderniseerd en aangepast aan de actuele eisen van een hedendaags kantoor. Zo is het onder meer voorzien van energielabel A. Momenteel zijn er nog diverse kantoorruimten te huur. Zo huur je al een kantoorruimte met 3 werkplekken voor slechts €750,- per maand. Liever een groter kantoor huren? Voor een ruimte met 5 werkplekken betaal je maandelijks €1250,-. Bovendien wordt ook het magazijn beschikbaar gesteld voor de verhuur van kantoorruimte. Hier kan bijvoorbeeld een prachtige industriële loft worden gecreëerd. Dit betreft een ruimte van 600 m2 en is daarmee zeer geschikt voor de wat grotere onderneming. Deze ruimte is al te huur voor een maandelijkse huurprijs van €6000,- exclusief services. 

Maanlander: receptie, koffiecorner en sociaal hart 

De receptionisten binnen dit kantoorpand zijn bereid jou te ondersteunen met diverse secretariële werkzaamheden. Hierdoor kun jij je volledig richten op jouw core business. Drink bijvoorbeeld een lekker kopje koffie in de koffiecorner of lunch in het sociale hart. Dit terwijl de receptionisten jouw telefoon beantwoorden, ideaal toch? 

Locatie en bereikbaarheid, Maanlander, Amersfoort

De bereikbaarheid van dit kantoorpand, gelegen in de buurt Calveen, is werkelijk uitstekend. Zoals gezegd ligt het kantoorpand direct aan de A1, hierdoor is het kantoorpand per auto dus uitstekend bereikbaar. Reis je liever met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste de bus pakken richting bushalte Ruimtevaart. Vanaf deze bushalte is het slechts 2 minuten lopen naar kantoor. Bovendien is ook de omgeving van het kantoorpand erg gezellig te noemen. Zo kun jij ervoor kiezen om na werktijd nog gezellig een wijntje te drinken met collega’s bij Wine Bar Bistro C’est Tout. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Maanlander?

Wil jij graag een kantoorruimte huren met 3 of 5 werkplekken? Of spreekt het huren van de grote industriële loft jou aan? Plan dan een rondleiding in en kom snel een kijkje nemen. Dit is gratis en geheel vrijblijvend!  

Creëer jouw eigen URBAN of CITY met officeplanner aan Maanlander in Amersfoort

URBAN en CITY zijn 2 prefab design inrichtingsconcepten, die zowel producttechnisch als financieel 100% flexibel zijn. Waar URBAN de rebelse variant is, past CITY erg goed bij de professional die op zoek is naar comfort. Creëer ook jouw URBAN- of CITY-locatie aan Maanlander in Amersfoort.

Beide inrichtingsconcepten zijn gebaseerd op het C4 inrichtingsconcept: alles waaraan je behoefte hebt op kantoor. Kies in de plattegrond hieronder een beschikbare kantoorruimte, sleep daarin de kantooritems die jij wilt en SKEPP levert vervolgens jouw droomkantoor met officeplanner binnen 1 week op. SKEPP is thuis op kantoor.

Hippe kantoorruimten te huur, Maanlander, Amersfoort Maanlander 47 Amersfoort Toplocatie!

3 beoordelingen Maanlander

Onlangs een bezoek gebracht aan dit kantoor, men was nog volop bezig het pand te verbouwen. Ondanks dat het nog niet af is, zien de eerste resultaten er veel belovend uit.

Wij hebben per mei een nieuw kantoor nodig en we gaan zeker voor dit smaakvolle kantoor!

Gisteren heb ik samen met mijn collega een bezoekje gebracht aan dit kantoor.

Er hangt een hele huiselijke sfeer. Het is fijn om samen met de collega's elke middag te kunnen lunchen.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat