Amersfoort Centrum, Stadsring 157-­165

Een kantoorruimte huren aan de Stadsring in Amersfoort

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Stadsring in Amersfoort? Stop dan met zoeken! Dit kantoorgebouw biedt alles wat jij nodig hebt. Het kantoorpand is gebouwd in 1990 en heeft een zeer representatieve uitstraling, zowel buiten als binnen is terug te zien. De nette entree en voldoende services en voorzieningen zorgen er voor dat jij op deze locatie zonder zorgen een kantoorruimte huurt.

Huurprijzen

In het kantoorpand is het mogelijk om grote kantoorruimten te huren, namelijk vanaf 150 m2. Voor deze oppervlakte betaal je een maandelijks bedrag van €1875,- en huur je op een prachtige locatie in Amersfoort. Opzoek naar een grotere kantoorruimte? Er is ook een kantoorunit beschikbaar met een oppervlakte van 420 m2, voor €5250,- in de maand. De kans om door te groeien is hier dan ook zeker aanwezig, tot wel 579 m2 is het mogelijk om een kantoorruimte te huren. Ook deelverhuur is hier een optie, vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Een luxe pantry en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Stadsring in Amersfoort, maak je ook gebruik van de vele aanwezige voorzieningen en faciliteiten. Zo zijn er bijvoorbeeld in het kantoorpand meerdere pantry’s aanwezig waar jij een heerlijke lunch kunt voorbereiden en deze vervolgens in de gezellige kantine met je collega’s te nuttigen. En mocht je met de auto naar je werkplek willen reizen, dan hoef jij je niet druk te maken over de parkeergelegenheid. Het kantoorpand beschikt namelijk over eigen parkeerplaatsen.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een perfecte ligging, het is namelijk met zowel het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 1 minuut loopafstand vanaf jouw kantoorkamer en ook de op/afritten van verschillende snelwegen zijn binnen minder dan 10 minuten te bereiken. In de nabije omgeving van het kantoorpand zijn er vele horecagelegenheden, erg gezellig om een keer met je collega’s of relaties te gaan eten. Een echte aanrader is; Restaurant de Monnikendam.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Stadsring in Amersfoort?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand aan de Stadsring in Amersfoort? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je verder met al je vragen en plannen een rondleiding in. Wat dat kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar een geschikte kantoorruimte aan de Stadsring in Amersfoort.

Kantoorruimte huren Amersfoort, Stadsring 157-164 Stadsring 157-­165 Amersfoort Centrum Toplocatie!

1 beoordelingen Stadsring

Alles top voor elkaar hier!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!