Kantoorruimte huren Almere, Transistorstraat 151

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Transistorstraat 151 in Almere

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 16 m2
  Huurprijs: € 454 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 20 m2
  Huurprijs: € 493 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 30 m2
  Huurprijs: € 851 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 51 m2
  Huurprijs: € 1.316 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 66 m2
  Huurprijs: € 1.724 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Transistorstraat in Almere (Poort)

Ben je op zoek naar een geschikte kantoorruimte in de omgeving van Almere Poort? Neem dan een kijkje in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Transistorstraat. Hier vind je een gaaf en pas gerenoveerd kantoorpand waar voor iedereen plek is. Je kunt hier een kantoorruimte huren, een werkplek of bijvoorbeeld een opslagbox. Op deze locatie maak je gebruik van vele services en faciliteiten zoals het highspeed internet en ook de locatie van het kantoorpand is erg gunstig gelegen, vlakbij enkele snelwegen. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het zelf!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. Deze kantoorkamers verschillen tussen de 16 m2 en 66 m2. Voor een kantoorunit van 16 m2 betaal je een maandelijks bedrag van €454,-. Ben je op zoek naar een iets grotere kantoorruimte? Neem een kijkje in de kantoorkamer van 51 m2 voor €1316,- in de maand. Naast het huren van een kantoorruimte op zoek naar een opslagruimte, ook deze is te huur vanaf €156,- per maand. De kantoorruimten worden turn-key opgeleverd, dit houdt in dat je geen zorgen meer hoeft te maken om het meubilair en alle faciliteiten die je nodig hebt bij het huren van een kantoorruimte.

Highspeed internet, locatiemanager en 24/7 toegang

Het huren van een kantoorruimte aan de Transistorstraat in Almere Poort brengt vele voordelen met zich mee. Omdat het kantoorpand pas geleden is gerenoveerd ontbreekt het aan niets, aan alles is gedacht. Zo maak je op je werkplek gebruik van highspeed internet, ideaal voor het snelle en efficiënte werken. Heb je vragen of ergens hulp bij nodig? Vraag de locatiemanager om hulp. Ben je een echte workaholic en werk je graag buiten de reguliere werktijden om nog even door? Door de 24/7 toegang, middels een toegangs- en beveiligingsapp, heb jij de mogelijkheid om op elk gewenst moment van de dag gebruik te maken van jouw werkplek.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gevestigd in een bedrijvige en een goed bereikbare omgeving. Verschillende rijkswegen liggen op een korte rijafstand van slechts 4 minuten vanaf jouw werkplek, zoals de A6 en A1. Bij aankomst heb je de mogelijkheid om je auto te parkeren op eigen terrein, makkelijk en snel! Reis je liever met het openbaar vervoer? Op een paar minuten loopafstand vind je een bushalte, deze lijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation Almere Poort. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Transistorstraat in Almere Poort?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Transistorstraat in Almere Poort? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte. Hoe? Wij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wie weet jij huur jij straks een kantoorruimte aan de Transistorstraat.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Transistorstraat 151

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen