10x alles over meetingboxen

Wil je een vergaderruimte op kantoor? Dan denk je al snel aan het bouwen van vaste wanden. Maar ga je verhuizen? Dan moeten de vaste wanden weer afgebroken worden. Jammer van de investering en ook nog eens slecht voor het milieu. Onze meetingboxen zijn duurzamer, omdat er geen vaste wanden meer gemaakt en afgebroken moeten worden. Maar ook omdat er gebruik wordt gemaakt van gerecycled PET-vilt. En staat er een verhuizing op de planning? Dan verhuist de meetingbox eenvoudig mee! Bepaal zelf waarvoor jij de multifunctionele box gaat gebruiken.


Wil je een vergaderruimte op kantoor? Dan denk je al snel aan het bouwen van vaste wanden. Dit is vaak een duur grapje. En in deze tijd is het ook moeilijk om op korte termijn een aannemer te vinden. Daarnaast zijn er steeds kortere huurcontracten, waardoor inbouwpakketten enorm duur of geen mogelijkheid meer zijn. Ga je verhuizen? Dan moeten de vaste wanden weer afgebroken worden. Jammer van de investering en ook nog eens slecht voor het milieu. Niet echt ideaal, toch? Gelukkig is er een oplossing, namelijk; een meetingbox!

Ga voor een meetingbox en ervaar de voordelen

Een meetingbox is een vervanging van vaste wanden op kantoor. Onze meetingboxen zijn duurzaam, omdat er geen vaste wanden meer gemaakt of afgebroken moeten worden. Maar ook omdat er gebruik wordt gemaakt van gerecycled PET-vilt. En staat er een verhuizing op de planning? Dan verhuist de meetingbox eenvoudig mee! Kies je voor een meetingbox? Dan weet jij vooraf hoeveel het totale plaatje gaat kosten. Onze meetingboxen zijn uit voorraad leverbaar. Hierdoor ben je nooit meer afhankelijk van specialisten voor de bouw of montage. Hoe fijn?

Meetingbox SKEPP HQ2Waar plaats jij deze multifunctionele box?

Hoe goed is het klimaat in de meetingbox?

Al onze meetingboxen hebben geen actief koelsysteem of verwarming. Het klimaat wordt bepaald door de ventilatie in de box. Het ventilatiesysteem zorgt ervoor, dat er voldoende zuurstof wordt toegevoerd en dat de CO2 in de box afneemt. Hierdoor is er altijd genoeg verse zuurstof in de box om ergonomisch te werken.

Personaliseer de meetingbox

Bijna al onze meetingboxen zijn te personaliseren. Besticker de ramen of panelen, kies voor de gewenste kleur en bepaal of je dichte of glazen panelen wilt hebben. Het kiezen voor maatwerk kleuren is alleen mogelijk bij de Hush meetingboxen. En de keuze uit dichte of glazen panelen is alleen mogelijk bij de meetingbox Amsterdam. Daarnaast bepaal je zelf hoe je de meetingbox indeelt. Plaats je een vergadertafel en vergaderstoelen, kies je voor zitmeubilair of creëer je werkplekken in de box? De meetingboxen zijn multifunctioneel. Bepaal zelf waarvoor jij de box gebruikt!

Als laatste kies je welke accessoires je wilt gebruiken in de box. Door middel van accessoires richt je de meetingbox volledig naar wens en functionaliteit in. Denk aan het ophangen van een TV of whiteboard voor presentaties of brainstormsessies. Heb je veel online meetings? Dan is het ophangen van een camera handig. Ook het toevoegen van een powerbox is geen overbodige luxe. Hiermee zorg je voor voldoende stroompunten en eventuele USB aansluitingen. Zo werk je urenlang prettig in onze meetingboxen!

Meetingbox Dreesz3Ga je de meetingbox gebruiken als brainstormruimte, werkplek of vergaderruimte?

Geniet van de prettige akoestiek in de box

De binnenkant van een dicht paneel bestaat uit gerecycled PET-vilt. Door dit PET-vilt is de akoestiek in de box zeer aangenaam. Wil je in alle rust dat ene project afmaken, vergaderen of een telefoontje plegen? Het kan allemaal in onze multifunctionele meetingboxen!

Waar plaats jij de meetingbox?

Op welke plek in het kantoor komt een meetingbox het beste tot zijn recht? Ons advies; in het midden van de ruimte. Het enige waar jij je rekening mee moet houden is de hoogte van de meetingbox en een stroompunt. De meetingbox beschikt over een ventilaitesysteem. Hierdoor is de box 240 cm hoog. Zorg ervoor dat de box vlakbij een stroompunt staat. Je sluit de meetingbox namelijk aan door middel van één stekker. Een meetingbox is in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Van phonebox tot meetingbox XL, jij kiest jouw perfecte match!

Heb jij al plek voor een meetingbox?

Een meetingbox kent vele voordelen. Naast de diverse afmetingen, de flexibiliteit, het open karakter, de hoge kwaliteit en een prettig klimaat is een meetingbox de ideale kantoor vriend. Bekijk in onze webshop welke box perfect is voor jouw kantoor. Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de ideale meetingbox, wil je advies of heb je speciale wensen? Geen probleem! Neem contact op met onze kantoorexperts. Zij helpen je graag verder!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure