Heleen Stoer

Heleen Stoer

Design
Stad:
Den Bosch


Metrage: 7554 m2


Oplevering: 2015


Disciplines:
Ontwerp

Projectmanagement
Bouw & uitvoering


"Het ontwerp voor HNK Den Bosch vertegenwoordigt de sfeer, cultuur en historie van de stad ‘s-Hertogenbosch. Er zijn karakteristieke elementen van bekende gebouwen gebruikt bij de inrichting van dit kantoor.

Ook is het thema Brabantse gezelligheid verwerkt in het ontwerp, dit komt terug in het café waar huurders kunnen eten en drinken. Bovendien is er een plek voor informele borrels of kleine presentaties."

SKEPP heeft ook voor het ontwerp en de inrichting van HNK Amsterdam gezorgd, bekijk hier het resultaat


SKEPP design+build


SKEPP begrijpt dat kantoren zijn verworden tot plekken waar uitwisseling plaats heeft. Uitwisseling van informatie, visies maar vooral van energie. Voor deze 'software' ontwerpt en bouwt SKEPP de juiste 'hardware'. Laat u verrassen door SKEPP!

Werkwijze SKEPP

bouncespace opening by eric san giorgi 1 1000x500 1

Inventariseren ontwerp

Samen met u brengt SKEPP prioriteiten, uitgangspunten en wensen voor uw nieuwe kantoor-inrichting in kaart. 

 

SKEPP design build kantoor inrichten ontwerpen

Ontwerpen inrichting

Binnen 5 tot 7 dagen presenteert SKEPP een inrichtingsplan voor uw nieuwe kantoor, met behulp van de zelf gerealiseerde i4-software, op een 3D-website inclusief offerte.

MS VENTURE 24

Bouwen kantoor

SKEPP levert dit ontwerp vervolgens binnen 6 tot 8 weken turn-key op, voor een vaste prijs. Laat ook uw (nieuwe) kantoor inrichten.

 

 

 

Laat u verrassen!

SKEPP vertaalt ook graag uw wensen, geheel gratis in een inrichtingsplan op maat. Neem hiervoor direct contact op met SKEPP door te bellen naar 020 - 575 30 78. Heeft u nog geen kantoorruimte gevonden? Ga dan eerst op zoek naar kantoorruimte bij SKEPP!