Hugo Meijer

Hugo Meijer

Sales
Stad:
Amstelveen


Metrage: 280 m2


Oplevering: 2014


Disciplines:
Ontwerp

Projectmanagement
Bouw & uitvoering


"SKEPP heeft voor Huawei Technologies Netherlands de nieuwe Enterprise demoruimte ingericht. Door het vele gebruik van hoogglans wit heeft het geheel een high-tech sfeer. Iedere sectie in de demoruimte heeft op maat ontworpen display units. Dit geeft het gevoel dat u echt in een Huawei-omgeving bent.

Een interessant detail zijn de teksten die op de muren aangebracht zijn. De demoruimte is de vierde inrichting die SKEPP voor Huawei heeft gedaan. SKEPP heeft bijvoorbeeld ook het kantoor in Amsterdam en Voorburg ingericht." 

Bekijk hier een vergelijkbaar pand in Amsterdam: Perfect World


SKEPP design+build


SKEPP begrijpt dat kantoren zijn verworden tot plekken waar uitwisseling plaats heeft. Uitwisseling van informatie, visies maar vooral van energie. Voor deze 'software' ontwerpt en bouwt SKEPP de juiste 'hardware'. Laat u verrassen door SKEPP!

Werkwijze SKEPP

bouncespace opening by eric san giorgi 1 1000x500 1

Inventariseren ontwerp

Samen met u brengt SKEPP prioriteiten, uitgangspunten en wensen voor uw nieuwe kantoor-inrichting in kaart. 

 

SKEPP design build kantoor inrichten ontwerpen

Ontwerpen inrichting

Binnen 5 tot 7 dagen presenteert SKEPP een inrichtingsplan voor uw nieuwe kantoor, met behulp van de zelf gerealiseerde i4-software, op een 3D-website inclusief offerte.

MS VENTURE 24

Bouwen kantoor

SKEPP levert dit ontwerp vervolgens binnen 6 tot 8 weken turn-key op, voor een vaste prijs. Laat ook uw (nieuwe) kantoor inrichten.

 

 

 

Laat u verrassen!

SKEPP vertaalt ook graag uw wensen, geheel gratis in een inrichtingsplan op maat. Neem hiervoor direct contact op met SKEPP door te bellen naar 020 - 575 30 78. Heeft u nog geen kantoorruimte gevonden? Ga dan eerst op zoek naar kantoorruimte bij SKEPP!