Manon Huiskes

Manon Huiskes

Design
Stad:
Capelle aan den IJssel


Metrage: 1700 m2


Oplevering: 2015


Disciplines:
Ontwerp

Projectmanagement
Bouw & uitvoering


"Na een interne verhuizing in 2013 in Braingate, zoals het kantoorpand aan de Rivium Boulevard in Capelle aan den IJssel genoemd wordt, was Dekra Experts eind 2015 alweer aan uitbreiding toe. Aansluitend aan de huidige vleugel is er voor de afdeling schade-experts een volledig nieuw flexwerkconcept ontworpen."

"Met name het gebruik van de verschillende werkplekken in combinatie met een uitdagend kleurenpalet geeft het geheel een dynamische uitstraling."

Bekijk ook het kleurrijke design van Oost N.V. in Apeldoorn, een ander project van SKEPP design+build


SKEPP design+build


SKEPP begrijpt dat kantoren zijn verworden tot plekken waar uitwisseling plaats heeft. Uitwisseling van informatie, visies maar vooral van energie. Voor deze 'software' ontwerpt en bouwt SKEPP de juiste 'hardware'. Laat u verrassen door SKEPP!

Werkwijze SKEPP

bouncespace opening by eric san giorgi 1 1000x500 1

Inventariseren ontwerp

Samen met u brengt SKEPP prioriteiten, uitgangspunten en wensen voor uw nieuwe kantoor-inrichting in kaart. 

 

SKEPP design build kantoor inrichten ontwerpen

Ontwerpen inrichting

Binnen 5 tot 7 dagen presenteert SKEPP een inrichtingsplan voor uw nieuwe kantoor, met behulp van de zelf gerealiseerde i4-software, op een 3D-website inclusief offerte.

MS VENTURE 24

Bouwen kantoor

SKEPP levert dit ontwerp vervolgens binnen 6 tot 8 weken turn-key op, voor een vaste prijs. Laat ook uw (nieuwe) kantoor inrichten.

 

 

 

Laat u verrassen!

SKEPP vertaalt ook graag uw wensen, geheel gratis in een inrichtingsplan op maat. Neem hiervoor direct contact op met SKEPP door te bellen naar 020 - 575 30 78. Heeft u nog geen kantoorruimte gevonden? Ga dan eerst op zoek naar kantoorruimte bij SKEPP!