Mattijs Kaak

Mattijs Kaak

Partner in SKEPP
Landelijke speler

car

Kom langs..

Koffiecorner

..voor koffie..


..of lunch mee!


Kantoren zijn niet langer 'typefabrieken'

Kantoorruimte, een suf en stoffig imago? Nee hoor. Kantoren zijn geen ouderwetse typefabrieken meer. Het zijn plekken om te werken maar vooral inspirerende omgevingen om mensen te ontmoeten en kennis en informatie uit te wisselen.

SKEPP staat midden in deze ontwikkeling. Daarom organiseert SKEPP elke tweede donderdag van het jaar de SKEPP pitch. Hét podium voor kantoorinnovatie.

SKEPP glossy als extra inspiratie

Parallel aan de SKEPP pitch wordt elk jaar de SKEPP glossy uitgegeven. De glossy geeft een verfrissende kijk op het leven op kantoor maar vooral op het leven daarbuiten. Kantoorbeleving, is hierbij het uitgangspunt.

SKEPP is natuurlijk ook ontwikkelaar van diverse kantoor-belevings-concepten. Voorbeelden van deze concepten zijn AtoomClub, BounceSpace, HNK en oVVice. Kantoorformules met unieke eigenschappen, in het verleden allen succesvol in de markt gezet.

Kantoor-belevings-concepten

Zo staat AtoomClub voor direct bereikbaar vanaf de snelweg, energie en dat voor een all-in-prijs. Bouncespace is rebels, creatief en te vinden in de grote stad. Als laatste voorbeeld dan oVVice: het concept dat zich op laat hangen aan de begrippen Services, Smart en Sharing.

SKEPP ontwikkelt kantoorruimte

Naast dit alles is SKEPP ook thuis in het ontwikkelen van concepten op maat voor gebruikers als Uber, Facebook, USG en Panasonic. Maar SKEPP is er ook voor u.