Aron Reek

Aron Reek

Co-owner oVVice
Rotterdam
Arnhem

Amsterdam
Apeldoorn

Gedeelde Receptie

Services

Glasvezel

Smart

Videoconferencing

Sharing


Service, Smart en Sharing bij oVVice

“oVVice gaat uit van de termen service, smart en sharing. Hierop zijn de vestigingen in Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Apeldoorn toegespitst. Onder service zijn kenmerkende voorzieningen te verstaan, waardoor u constant productief bent. Voorbeelden hiervan zijn uitstekende bereikbaarheid, parkeerruimte, ingerichte werkplekken, ingerichte vergaderruimten, gesponsorde lunch en de beste koffie van de stad. Binnen oVVice richt u zich volledig op uw core business. De aanwezige kantoorbutler zorgt ervoor dat het serviceniveau gelijkwaardig is aan dat van een hotel. Kortom, u wordt volledig ontzorgd.

Wilt u toch verder kijken naar andere kantoorruimten in Rotterdam, ArnhemAmsterdam of Apeldoorn? Klik dan op de betreffende stad om een kantoor te zoeken.

Slim kantoorruimte huren bij oVVice

De term smart staat voor de aanwezigheid van verschillende vertrekken in de vestigingen. U kunt het vergelijken met uw eigen huis: als u honger heeft, gaat u naar de keuken. Als u moe bent, gaat u naar de slaapkamer. Zo is het in de panden van oVVice ook, want daar zijn bijvoorbeeld vele ruimtes om te ontspannen. Bovendien zijn alle panden op unieke locaties, op loopafstand van gerenommeerde treinstations. oVVice vindt dat u ook moet kunnen werken in de trein, want tijd en plaats zijn rekbare begrippen geworden. In principe moet het hele land uw werkplek kunnen zijn. Nederland als uw kantoor.

Vergaderruimte reserveren via de oVVice-app

Met de oVVice-app kunt u vergaderruimte reserveren, maar ook eten en drinken bestellen. Deze service kunt u betalen met credits, die u opbouwt bij oVVice. Maandelijks wordt een percentage van de huurprijs uitgekeerd in credits, dit wordt berekend op basis van fair use. Dit is een voorbeeld van wat oVVice ziet als sharing. U huurt wat u basaal nodig heeft, dat is het idee. U maakt gebruik van algemene faciliteiten om te ontmoeten, maar juist ook om kennis te delen. Deze veelzijdigheid ziet u ook terug qua community. In de open ruimte komen mensen samen uit diverse branches. Daarnaast worden regelmatig events georganiseerd. Kortom: bij oVVice huurt u efficiënt en effectief werkplekken, kantoorkamers en kantoorruimte op maat.”


ZEKER 5 sterren waard!!

Perfect kantoorpand!

Mooie inrichting, helemaal van deze tijd.

Prachtig kantoorpand op een hele fijne locatie!

Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

De foto's zeggen niks teveel, prachtige ruimte