Jorn van Lieshout

Jorn van Lieshout

Leider Bouncespace
Amsterdam
Eindhoven

Tram

Grootstedelijk

Safebox

Rebels

Opslagruimte

Creatief


Een bijzondere community van creatievelingen

"Binnen Bouncespace maakt u onderdeel uit van een bijzondere community van gelijkgestemde ondernemers, pioniers en creatievelingen. U werkt in een nieuw soort kantoor waar u niet wordt ontvangen door een receptioniste achter een bureau maar door een barista, chef, kapper of fietsenmaker.

U kunt natuurlijk ook verder zoeken naar een kantoorruimte in Amsterdam? Of bekijk de mogelijkheden om een ander kantoor te huren in Eindhoven!

Een creatieve werkomgeving in Amsterdam en Eindhoven

Achter deze entree gaat een werkomgeving schuil met daarin een mix van ambitieuze freelancers, startups en andere bedrijven. Het is een omgeving die te typeren is met woorden als creatief, rebels, samenwerking en onconventioneel. Dit zorgt voor een radicaal andere setting dan het traditionele kantoor. Het ‘on-kantoor-achtig’ design en de energie van de ambitieuze BounceMembers inspireren u om direct aan te slag te gaan.

Verse koffie, een 'haarbarbaar' en fietsenmaker

Naast uw kantoor vindt u hier dus ook diverse winkels. Begin de dag met een verse kop koffie in de espressobar, laat vervolgens uw fiets repareren terwijl uw haren geknipt worden of terwijl u een potje biljart of pingpong speelt. De vestigingen van Bouncespace bevinden zich in hartje Amsterdam en Eindhoven, lekker in het centrum. Do the things you love. Build your business, dat is Bouncespace!”


Wát een vette locatie!

Heel leuk ingericht en niet als andere kantoren.

Haha wat cool zeg, die trampoline!!!

Lijkt me een hele fijne werkomgeving hier!! Toffe mensen en veel gezelligheid.

Gave foto's