Arjan Kuilman

Arjan Kuilman

Ondernemer AtoomClub
Amsterdam
Utrecht

Amersfoort

car

Snelweglocaties

Koffiecorner

All-inprijs

Fitness

Energiek


Kantoorruimte huren binnen een all-inclusive kantoorbelevingsconcept

"Werken in een energieke omgeving: dat kan in de AtoomClub. Het is hier alsof je thuis bent, de AtoomClub in AmsterdamAtoomClub in Utrecht en de AtoomClub Amersfoort stralen warmte uit. De avontuurlijke werkomgeving biedt kansen om te brainstormen met collega’s of om even een praatje te maken. Neem plaats in één van de vele loungeruimtes.

Een energieke kantoorinrichting

De inrichting van de AtoomClub stimuleert medewerkers om door het gebouw te bewegen. Dit energieke karakter bevordert de creativiteit en effectiviteit. Dit komt ook terug in de zit-stabureaus, een in de hoogte verstelbaar bureau. Dit komt naast het energieke ook nog eens de gezondheid ten goede. Veel zitten wordt namelijk gezien als ‘het nieuwe roken’.

Een overzichtelijke all-in huurprijs

Een voordeel aan de AtoomClub is de all-in prijs die gehanteerd wordt. U betaalt dus geen extra kosten om gebruik te maken van de voorzieningen en services. U kunt bijvoorbeeld iedere dag lunchen en gebruik maken van de vergaderruimtes zonder bijbetaling. Ook kunt u uw auto parkeren op eigen terrein zolang de voorraad strekt. Dit eenvoudige parkeren, tezamen met de directe nabijheid van een afslag van de autosnelweg, maakt dat de AtoomClub aantrekkelijk is voor bedrijven met een hoge vraag naar automobiliteit."


de faciliteiten in dit kantoor zijn echt uitstekend. prettige receptionele onderstuening.

Top lcoatie!!

Echt ideaal voor ieder soort onderneming.

Super services zijn er in dit kantoor!

En een heerlijke lunch iedere dag, erg fijn.

Fijn dat je 24/7 naar binnen kunt lopen, ook als er verder niemand op locatie is. Soms is het toch wel prettig om 's avonds nog te kunnen werken.