Over SKEPP

Voor altijd een start-up!

SKEPP is thuis op kantoor

SKEPP, van oorsprong een online broker

We zijn van oorsprong een Twents bedrijf dat in november 2013 startte als online broker in kantoorruimte. Dat houdt in dat we met onze website SKEPP.nl dagelijks start-ups, scale-ups en grote organisaties in contact brengen met verhuurders van kantoorruimte. Gratis en geheel vrijblijvend voor de huurkandidaat! 

 

SKEPP ontzorgt verhuurders middels officemanager

Sinds oktober 2016 is SKEPP eigenaar van het Amsterdamse bedrijf Launchdesk. Een online platform waarmee zzp’ers en freelancers de meest toffe (flex)werkplekken door Nederland vinden. Met deze overname zijn vastgoedkennis en developmentstrategie gekoppeld. Sindsdien kunnen we de huurcontracten, facturatie en documentatie op ons nemen. We starten bovendien het eventueel incassotraject op. In officemanager, het verhuurdersportaal, is alles te vinden. Zelfs de beschikbaarheid van je kantoorruimte(n) als verhuurder. SKEPP ontzorgt.

 

SKEPP als ontwikkelaar van prefab design inrichtingsconcept officeplanner

In juli 2017 presenteerde SKEPP officeplanner, het prefab design inrichtingsconcept. Het concept kent 2 stijlen: URBAN en CITY. Eerstgenoemde is de rebelse variant, terwijl CITY erg geschikt is voor de professional die de voorkeur geeft aan meer comfort. De concepten zijn op basis van C4, simpelweg alles waaraan je behoefte hebt op kantoor. Bijkomend voordeel, je richt jouw droomkantoor zelf in via ons zelf ontworpen systeem. Wij zorgen dat jouw nieuwe kantoorruimte binnen 1 week wordt opgeleverd.

  

De transitie van online broker naar proptechbedrijf, ook in België en Duitsland

SKEPP is inmiddels een proptechbedrijf. Sinds juni 2017 ook in België met een kantoorruimte in Brussel. Op zeer korte termijn starten we ook in Duitsland. Namens SKEPP en Launchdesk by SKEPP werken we inmiddels voor ruim 1200 kantoren en dit doen we met een explosief team, bestaande uit ruim 20 young professionals. SKEPP is thuis op kantoor.