Blog & kantoorruimtetips

Tips, trends en aanbiedingen omtrent kantoorruimte

Voor onder meer tips, trends, vergelijkingsmateriaal van kantoorruimten, inspiratie voor kantoorinrichting, kantooraanbiedingen en nieuws over technologische ontwikkelingen in de kantorenwereld en SKEPP zelf ben je op deze pagina aan het juiste adres. Als je op zoek bent naar kantoorruimte, vind je hier artikelen die jou helpen bij het vinden van het kantoor op de locatie die het best bij jouw bedrijf past.


In de categorie ‘Know-how’ geven we tips die helpen in de zoektocht naar een nieuw kantoor, bespreken we actuele ontwikkelingen in de kantorenwereld en beantwoorden we de belangrijkste vraagstukken omtrent kantoorruimte. Lees in ‘Community’ hoe andere bedrijven de zoektocht naar kantoorruimte hebben ervaren. Om je nieuwe kantoorlocatie te kiezen, vind je in ‘Local’ vergelijkingen tussen kantoren, steden en stadsdelen.

Kijk dan nog even of er een interessante huurkorting voor je loopt in ‘Transparent’, waarna je inspiratie opdoet voor je nieuwe kantooromgeving in de categorie ‘Kantoorinrichting’. En blijf op de hoogte van technologische trends in de kantorenmarkt met artikelen in ‘Proptech’. Tot slot nog benieuwd naar actualiteiten binnen ons snelgroeiende bedrijf? Kijk dan bij ‘Story’ en wie weet huur je binnenkort kantoorruimte bij ons.

Know-how

How to open a company in the Netherlands

When moving or expanding your company to the Netherlands, it is important to get a clear overview of all the relevant factors. That is why we have listed the most important information in this blog and provide relevant links that will help you along!

Kantoorinrichting

De perfecte materialen combinaties voor jouw kantoorinrichting

Hoe je combineer je verschillende materialen in jouw kantoorinrichting? Gecombineerde materialen in een kantoorpand is helemaal van deze tijd. Lees de tips om inspiratie op te doen voor in jouw kantoorruimte!

Local

Waarom je een kantoorruimte moet huren in Maastricht, Venlo, Sittard of Roermond

Op zoek naar kantoorruimte in Maastricht, Sittard, Venlo of Roermond? In dit blog ontdek je waarom het aantrekkelijk is om juist in Limburg een kantoor te huren!

Story

Bestel simpel kantoormeubilair naar wens met de Officeplanner Webshop van SKEPP

SKEPP heeft nu ook de Officeplanner Webshop! Hier bestel je snel en gemakkelijk meubilair voor in jouw kantoorinrichting. Lees in de blog waarom dit voor jouw bedrijf geschikt is.

Local

Waarom een kantoorruimte in Den Haag de interesse wekt van veel bedrijven!

Kantoorruimte huren in de stad Den Haag? Lees de voordelen over huren aan de Kalvermarkt, Julianaplein en Oost-Brabantpark en welke toffe kantoorpanden je hier kunt huren!

Know-how

De oplossing voor je kantoorruimte wanneer je vastzit aan een lang huurcontract

Praktische tips voor wanneer je vastzit aan een lang huurcontract van je kantoorruimte!

Kantoorinrichting

Ga voor klimaatcontrole in je kantoorinrichting

Één van de belangrijkste factoren voor het creëren van een comfortabele en gezonde werkomgeving en kantoorinrichting, klimaatcontrole. Waarom is het zo belangrijk? Dat lees je in dit blog!

Kantoorinrichting

Met deze kantoorinrichtingtips vergroot jij de werkprestaties binnen jouw kantoorruimte

In jouw kantoorpand draait het echter uiteindelijk maar om één ding: productiviteit. Lees snel verder voor 7 inrichtingtips die de werkprestaties in jouw kantoorunit vergroten!

Know-how

De gids voor kantoorruimte huren: alle belangrijke termen op een rij

Op zoek naar een kantoor? Of wil je gewoon meer weten over de kantorenmarkt? Hierbij de ideale helpdesk: De gids voor kantoorruimte huren met definities van alle belangrijke begrippen.

Local

Dit is waarom je een flexplek in Hengelo moet huren

Flexwerken in Twente? Dat doe je op deze inspirerende locatie in het centrum van Hengelo! Een flexplek huur je al vanaf €99,- per maand aan het Industrieplein in Hengelo.

Know-how

Een passend huurcontract voor het huren van kantoorruimte

Waakzaamheid is geboden bij het huren van een kantoor! Reken als ondernemer continue of de huurprijs van het kantoor te huur binnen jouw budget past.

Story

The road to Officekit (2/4): SKEPP lanceert eerste Officekit-locatie

SKEPP ontwikkelt een nieuw product, namelijk: Officekit. De eerste Officekit-locatie lanceert SKEPP aan de Brouwerijstraat in Enschede. Op deze locatie past SKEPP het breedste pakket aan tools uit Officekit toe.