Vacature: (Junior) Interieurarchitect - VERVULD

 • Door Jari Wesselink
 • 5 februari 2016
 • 10

'Commerciële en ambitieuze specialist in kantoorinrichting'

Vernieuwende kantoorconcepten ontwerpen voor SKEPP

In de functie van (junior) interieurarchitect ontwerp je het interieur van onze vernieuwende kantoorconcepten. Je houdt hierbij rekening met onder andere meubilair, kleur, materiaal, vorm en concept. Dit doe je in opdracht van onze diverse opdrachtgevers en samen met ons ervaren team. Jij weet als geen ander de wensen van de opdrachtgevers te onderzoeken en te vertalen.


Projecten realiseren binnen budget, planning en regelgeving

Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband aan opdrachten, waarbij een beroep wordt gedaan op je gevoel voor esthetiek en 'eigen' ideeën/inbreng. Je bent goed in staat de aangewezen projecten te realiseren binnen de kaders van budget, planning en wet- en regelgeving. Hiervoor is overleg met uitvoerende partijen erg belangrijk. Veel van de ontwerpen van SKEPP worden ook daadwerkelijk gerealiseerd en onze ontwerpers krijgen veel ruimte om hierin hun visie tot realiteit te laten komen. 

Functie-eisen van de (junior) interieurarchitect bij SKEPP:

 • Hbo werk- en denkniveau, met een opleiding richting interieurarchitectuur;

 • Ervaring in kantoorinrichting en/of de horeca;

 • Beheersing Vectorworks (of Arkey), Atlantis, Sketchup, het volledige Adobe-pakket en kennis van BIM is een pré; 

 • Bouwkunde kennis is een pluspunt;

 • Goed kunnen communiceren op diverse niveaus;

 • Een echte teamplayer;

 • Stressbestendige en flexibele werkhouding;

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 

SKEPP design+build: ontwerpen en realiseren van kantooromgevingen

De design+build-tak van SKEPP is een organisatie die zich exclusief richt op het ontwerpen en realiseren van kantooromgevingen. We werken voor gebruikers en eigenaren van gebouwen. We maken kantoorinterieurs en realiseren herinrichtingen en herontwikkelingen van complete gebouwen. Ook is SKEPP verantwoordelijk voor de introductie van meerdere landelijke kantoorconcepten en zijn we marktleider op het gebied van multi-tenant concepten zoals Het Nieuwe Kantoor (HNK), Spaces, Atoomclub, oVVice en The Office Operators.

SKEPP bestaat uit een jong team van ruim 30 professionals

SKEPP werkt vanuit Albergen (vlakbij Almelo), Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen (België), met een jong team van ruim 30 professionals. Er zijn actuele mogelijkheden binnen onze vestiging in Amsterdam én Albergen!   

Ben je communicatief vaardig, enthousiast en wil je hard werken? 

Heb jij zin om met ons de wereld van kantoorinrichting verder te veroveren en heb je affiniteit met design en interieur, ben je communicatief vaardig, enthousiast en ben je een harde werker?

Mail dan jouw actuele cv, beknopte motivatie én portfolio naar aschwin@skepp.nl , t.a.v. Aschwin Rohring – recruiter SKEPP.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Bij SKEPP zijn we ook nog op zoek naar een PHP/C++ developer, een calculator/werkvoorbereider en een webdeveloper. Bekijk hier ons actuele overzicht met vacatures.  

Kan ik je ergens mee helpen?

Kas Bruinsma
Vastgoedconsultant


Waarom SKEPP?

 • Geen verplichtingen
 • Binnen 1 uur antwoord
 • Klantenbeoordeling 9.2/10

Op zoek naar inspiratie voor jouw kantoorruimte? Download dan gratis ons magazine ‘Offline’

In ons magazine vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!