Vacature: Financial Analyst - VERVULD

 • Door Joost Lansink
 • 2 januari 2016
 • 10

Financial Analyst | Werk mee aan de Proptech droom van SKEPP - VACATURE IS VERVULD!

SKEPP heeft een droom: SKEPP wil de eerste zero asset company van de kantorenmarkt worden! In het afgelopen jaar zijn we gegroeid van 4 naar bijna 20 werknemers. Wij zijn een dynamisch en hybride bedrijf dat ook de komende jaren flink zal doorgroeien. De volgende halte is om eind 2017 onze vleugels in Duitsland uit te slaan, waarna mogelijk meer landen volgen, ben jij erbij?


Team SKEPP

Een indruk van ons gezellige en gedreven team, 'helaas' groeien we hard dus niet iedereen staat op de foto...

Become part of our great team...

Als Financial Analyst bij SKEPP werk je in een jong en multidisciplinair team en ben jij degene die verantwoordelijk is voor de complete administratieve afhandeling van het verhuurproces. Vanaf Q3 in 2017 zullen wij huuraanbiedingen, contracten en facturen geheel automatisch gaan verwerken. 

Deze functie behoort toe aan Team Finance. Dit team is verantwoordelijk voor de contractafhandeling met nieuwe huurders, het controleren van btw rapporten, de in- en uitgaande betalingen van SKEPP, het doorstorten van huurgelden en borgsommen. Ook beantwoorden zij alle vragen die ontstaan bij huurders rondom de huurcontracten. Door de huidige proptech-ontwikkeling die we doormaken vervullen we een steeds belangrijkere financiële rol voor de verhuurders op ons platform.

Kantoor van SKEPP in Albergen

We werken in een prachtige omgeving die transparantie en rust uitstraalt...

SKEPP headquarters in The Netherlands

... 2 maanden geleden werkten we nog zonder schermen... nu niet meer...

Ben jij een winnaar en ben je (bijna) klaar met je studie?

Zit jij in de laatste fase van je studie of ben je net afgestudeerd? Dan zoeken we jou! Als Financial Analyst werk je de meeste tijd voor SKEPP. Een kwart van de tijd werk je voor de eigenaar van SKEPP. Voor deze venture capitalist zul je bestaande, en mogelijke toekomstige, platformen analyseren en periodiek rapporteren. Per direct start je voor 1 of 2 dagen.

Per 1 september kun je dan fulltime aan de slag met de werkzaamheden voor SKEPP BV. Je zult veelal werken in programma's als Moneybird, Twinfield en Basecone. We vragen een groot analytisch vermogen van je. Mede omdat je voor SKEPP gaat uitzoeken hoe de financiële regels in andere landen in elkaar steken. Tot slot zul je samen met de Managing Director aan tafel zitten om salarisonderhandelingen met werknemers te voeren. 

Niveau: Wo
Locatie: Albergen 
Aanvang contract: Fulltime per 1 september 2017 (per direct 1 of 2 dagen per week)
Dagen per week: 5 werkdagen (fulltime)

Als Financial Analyst binnen SKEPP

 • Heb je affiniteit met het vak, je bent handig met cijfers;

 • Beschik je over groot analytisch vermogen en strategisch inzicht;

 • Je werkt nauwkeurig en resultaatgericht;

 • Ben je kritisch op jezelf en voer je zelf controles uit;

 • Kijk je niet op een uurtje meer;

 • Wil je onderdeel uit maken van onze SKEPP community.

SKEPP in Amsterdam aan het Leidseplein Launchdesk

Sinds oktober 2016 is het Amsterdamse Launchdesk onderdeel van SKEPP geworden

De transitie van online broker naar Proptech bedrijf

SKEPP, een van oorsprong Twents bedrijf, is een online broker. Dat betekent dat we door middel van onze website dagelijks de meest toffe bedrijven in contact brengen met verhuurders van kantoorruimte. Binnen SKEPP kom je te werken binnen een explosief team van young professionals.

Sinds 1 oktober heeft SKEPP het Amsterdamse Launchdesk overgenomen. Dit online platform voorziet freelancers en zelfstandigen in het huren van werkplekken op de meest hippe locaties in Nederland. Door samenvoeging van beiden worden de krachten van enerzijds vastgoedkennis en anderzijds developmentstrategie aan elkaar gekoppeld.

Namens SKEPP en Launchdesk by SKEPP werken we inmiddels voor 1200 kantoren door heel Nederland. Eind 2017 gaan we in Duitsland van start!

Zie jij jezelf ook werken in ons onlangs prachtig verbouwde kantoor?

Neem dan contact op met Joost Lansink, Managing Director van SKEPP. Hij is telefonisch te bereiken op het nummer 085 - 877 05 19 of per mail, door een mailtje te sturen naar joost@skepp.nl. 

Kan ik je ergens mee helpen?

Kim Niehoff
Vastgoedconsultant


Waarom SKEPP?

 • Geen verplichtingen
 • Binnen 1 uur antwoord
 • Klantenbeoordeling 9.2/10

Op zoek naar inspiratie voor jouw kantoorruimte? Download dan gratis ons magazine ‘Offline’

In ons magazine vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!