Meerdere vacatures bij SKEPP!

  • Door Jari Wesselink
  • 20 november 2015
  • 10

SKEPP als organisatie

SKEPP is een snelgroeiende organisatie en is op zoek naar nieuwe, gedreven werknemers. Op dit moment heeft SKEPP enkele vacatures. 


PHP/C++ developer

De design+build-tak van SKEPP is daarnaast op zoek naar een developer met PHP/C++ skills. 

Je werkt zelfstandig én in nadrukkelijk overleg met jouw IT-collega's. Als developer draag je zorg voor het gestructureerd ontwerpen, realiseren en onderhouden van de bedrijfsspecifieke applicaties.

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende rol? En denk je dat je geschikt bent voor deze functie? Dan kan SKEPP je goed gebruiken!

Lees hier meer over de vacature van PHP/C++ developer.

Calculator / Werkvoorbereider

Verder zoekt de design+build-tak van SKEPP een gedreven calculator / werkvoorbereider. 

Je bent bezig met calculeren, aanvragen en beoordelen van offertes en het maken van (definitieve) begrotingen en calculaties. Ook draag je verantwoordelijkheid voor een gedegen voorbereiding van de toegewezen opdrachten.

Zie jij jezelf werken als calculator / werkvoorbereider bij SKEPP? En voldoe je aan de verwachtingen van SKEPP? Dan ben je van harte welkom bij SKEPP!

Lees hier meer over de vacature van calculator / werkvoorbereider.

Webdeveloper

En ook is de design+build-tak van SKEPP nog op zoek naar een webdeveloper.

Je zult niet alleen als programmeur werken, maar je hebt ook oog voor de organisatiebehoefte. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en onderhouden van (technische) documentatie die bij de applicaties horen. Ook ondersteun je bij de informatieanalyses.

Voldoe jij aan de verwachtingen en eisen van SKEPP? Zie je het ook zitten om te komen werken binnen de design+build-tak van SKEPP? Meld je dan en kom SKEPP versterken!

Lees hier meer over de vacature van webdeveloper.

(Junior) Interieurarchitect - VACATURE INGEVULD

De design+build-tak van SKEPP zoekt een (junior) interieurarchitect. De organisatie houdt zich bezig met ontwerpen en realiseren van kantooromgevingen. Ook is SKEPP verantwoordelijk voor het introduceren van vele kantoorbelevingsconcepten in Nederland.

Als (junior) interieurarchitect ontwerp je, in opdracht van onze diverse opdrachtgevers en samen met ons ervaren team, het interieur van vernieuwende kantoorconcepten. Je houdt hierbij rekening met meubilair, kleur, materiaal, vorm en concept.

Wil jij samen met SKEPP de wereld van kantoorinrichting verder veroveren? Heb je daarnaast affiniteit met design en interieur? Dan ben jij als communicatief vaardige en enthousiaste professional van harte welkom!

Lees hier meer over de vacature (junior) interieurarchitect.

Inkoper - VACATURE INGEVULD

De design+build-tak van SKEPP is op zoek naar een inkoper. Deze tak richt zich exclusief op het ontwerpen en realiseren van kantooromgevingen. Ook is SKEPP design+build verantwoordelijk voor de introductie van meerdere landelijke kantoorconcepten.

Als inkoper werk je vanuit onze kantoren in Albergen en Amsterdam. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de organisatorische en administratieve handelingen en analyses t.b.v. de inkoop van ons assortiment.

Ben jij ambitieus, accuraat en besluitvaardig? En kun je bovendien goed in teamverband werken? Dan is SKEPP op zoek naar jou!

Lees hier meer over de vacature van inkoper.

Front-end developer - VACATURE IS INGEVULD

De huren+verhuren-tak van SKEPP is op zoek naar een front-end developer. Deze tak is verantwoordelijk voor hét online platform voor het vinden van geschikte werkplekken en dito kantoorruimten in Nederland, namelijk www.skepp.nl

Van een front-end developer verwachten we dat je verantwoordelijk bent voor verbetering, optimalisatie en vernieuwing op onze website. 

Ben jij jong en talentvol? Dat is ideaal, want je wordt onderdeel van een jong en fris team. Je werkt volgens het principe 'learn by doing'!

Lees hier meer over de vacature van front-end developer.

Kan ik je ergens mee helpen?

Thijs van Eerden
Vastgoedconsultant


Waarom SKEPP?

  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Klantenbeoordeling 9.2/10

Op zoek naar inspiratie voor jouw kantoorruimte? Download dan gratis ons magazine ‘Offline’

In ons magazine vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!