Kom fulltime werken als Client Contact Manager bij SKEPP! - VERVULD

 • Door Jari Wesselink
 • 28 augustus 2017
 • 10

Cliënt Contact Manager (startersfunctie) | Werk mee aan de Proptech droom van SKEPP

SKEPP heeft een droom: SKEPP wil de eerste zero asset company van de kantorenmarkt worden! We zijn hard gegroeid en werken inmiddels met 22 mensen aan deze droom. Wij zijn een dynamisch en hybride bedrijf dat ook de komende jaren flink zal blijven groeien. In de zomer van 2017 zijn we in België van start gegaan, per september 2017 starten we ook in Duitsland.


Our Roots & Mission

SKEPP, een van oorsprong Twents bedrijf opgericht in november 2013, is een online broker. Dat betekent dat we door middel van onze website dagelijks de meest toffe bedrijven in contact brengen met verhuurders van kantoorruimte. Binnen SKEPP kom je te werken binnen een explosief team van young professionals. Iedereen is elke dag bezig om onze hippe en rebelse onderneming snel te laten groeien. Werktijden zijn niet relevant. Work? We play to win!

Sinds 1 oktober 2016 heeft SKEPP het Amsterdamse Launchdesk overgenomen. Dit online platform voorziet freelancers en zelfstandigen in het huren van werkplekken op de meest hippe locaties in Nederland. Door samenvoeging van beiden worden de krachten van enerzijds vastgoedkennis en anderzijds developmentstrategie aan elkaar gekoppeld.

Namens SKEPP en Launchdesk by SKEPP werken we inmiddels voor 1200 kantoren door heel Nederland. Verder werken we sinds juni 2017 voor meer dan 50 kantoren in België en starten we dus snel in Duitsland! De komende jaren willen we ook in Frankrijk en de UK openen. Onze missie voor de komende jaren is helder, de meest succesvolle online broker van Europa worden!

IMG 8130Een impressie van onze toffe kantoorruimten, wordt dit jouw nieuwe werkplek?

You're in Charge

Als Cliënt Contact Manager bij SKEPP werk je op fulltime basis in een jong en multidisciplinair team en ben jij degene die de basis legt voor een (1) actueel visueel aanbod op de websites van SKEPP en Launchdesk by SKEPP. Hiervoor heb je direct (2) veel contact met verhuurders in Nederland, België en Duitsland. Je krijgt veel zelfstandigheid en daarmee ook zeer veel verantwoordelijkheid. Bovendien (3) stuur jij onze Floorplan Visualiser aan.

Deze functie behoort toe aan Team Content & Marketing. Dit team is verantwoordelijk voor de online vindbaarheid, aantrekkelijke webteksten, interessante blogs en nieuwsitems. En natuurlijk het continu updaten van ons kantooraanbod. SKEPP wil het meest actuele kantooraanbod van Nederland hebben, en jij bent daarin de sleutelfiguur!

Hard Work, Great Experiences

Als Cliënt Contact Manager ben je een belangrijke schakel tussen SKEPP en haar opdrachtgevers (verhuurders). Het is daarmee belangrijk dat je representatief overkomt richting verhuurders. Beschik jij over onderstaande skills, dan ben jij onze nieuwe topper!

 • Je bent zeer ambitieus en hebt een enorme drive;

 • Uren zijn voor jou van ondergeschikt belang, je werkt totdat je werk af is;

 • Je beschikt over veel verantwoordelijkheidsgevoel;

 • En bent daarmee in staat goed overzicht te houden en iemand aan te sturen;

 • Je bent niet op je mondje gevallen en weet mensen te overtuigen van jouw wil;

 • Je Nederlands is erg goed en je Engels is tenminste van een basisniveau;

 • Tot slot beschik je over een MBO en/of HBO werk- of denkniveau.

 • Beschik je over een basisniveau Duits? Dit is een pre!

 

IMG 3236Het prachtige sociale hart in ons kantoor in Albergen, een plek voor een (informele) meeting of een lekkere lunch

What you get?

Een topper als jou belonen we natuurlijk graag goed. Dit doen we d.m.v. een basissalaris afhankelijk van leeftijd en ervaring. Daarnaast werken we met een bonussysteem. Sowieso laten we je werken in een fantastische industriële werkomgeving (in Albergen) waar je, je helemaal Thuis op Kantoor voelt. Elke dag zorgen we voor een verse lunch en je werkt (5 dagen per week) in een supertof gezellig team!

Leren staat voorop en we gaan je elke dag opnieuw uitdagen... Come and join our SKEPP community!

Kan ik je ergens mee helpen?

Kas Bruinsma
Vastgoedconsultant


Waarom SKEPP?

 • Geen verplichtingen
 • Binnen 1 uur antwoord
 • Klantenbeoordeling 9.2/10

Op zoek naar inspiratie voor jouw kantoorruimte? Download dan gratis ons magazine ‘Offline’

In ons magazine vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!