Wij zoeken een Junior Back-end Developer! - VERVULD

 • Door Jari Wesselink
 • 21 juli 2017
 • 10

Ben jij een Junior Back-end Developer? Meld je bij SKEPP!

SKEPP heeft een droom: SKEPP wil de eerste zero asset company van de kantorenmarkt worden! In het afgelopen jaar zijn we gegroeid van 4 naar ruim 20 werknemers. SKEPP is een dynamisch bedrijf dat de komende jaren ook flink zal doorgroeien. Om onze droom verder te verwezenlijken willen we ons eigen ecosysteem opbouwen met zelfontwikkelde systemen. 


kantoor skepp hq albergenHoud je toevallig van een potje tafelvoetbal? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Become part of our great team...

Als Junior Back-end Developer bij SKEPP werk je in een jong en multidisciplinair team aan het realiseren van dit ecosysteem. Jij werkt mee aan het nieuw op te leveren ecosysteem, bent vanaf de eerste dag betrokken bij de ontwikkeling en krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid gedurende dit proces. Wil jij deel uit maken van de grootste zero asset company van de kantorenmarkt? 

Dit is wat we zoeken...

Als Junior Back-end Developer ben je constant bezig met het verbeteren, versnellen en uitbreiden van de website. Dit doe je samen met de rest van Team Development binnen SKEPP. Je leert van de besten en bent medeverantwoordelijk voor de optimalisatie van de back-end van de website van SKEPP, daarnaast lever je een grote bijdrage aan de doorontwikkeling van ons eigen CRM/CMS-systeem.

Niveau: Mbo of hbo
Locatie: Albergen 
Aanvang contract: In overleg 
Dagen per week: 5 werkdagen (fulltime)

sociaal hart skepp albergen meetingHet prachtige sociale hart in ons kantoor in Albergen, een plek voor een (informele) meeting of om een belletje te plegen!

Als Junior Back-end Developer binnen SKEPP

 • Heb je affiniteit met het vak;

 • Werk je volgens het principe: ‘Het kan altijd sneller en beter’;

 • Ben je kritisch op je eigen werk;

 • Is je code schoon, leesbaar en georganiseerd; 

 • Ben je altijd bereid om collega’s te helpen; 

 • Heb je kennis van PHP en MySQL.

kantoor skepp ootmarsumseweg albergen lachend personeelBen jij een harde werker, maar houd je ook af en toe van een lolletje? Wij ook!

De transitie van online broker naar proptech bedrijf

SKEPP, een van oorsprong Twents bedrijf, is een online broker. Dat betekent dat we door middel van onze website dagelijks de meest toffe bedrijven in contact brengen met verhuurders van kantoorruimte. Binnen SKEPP kom je te werken binnen een explosief team van young professionals.

Sinds 1 oktober 2016 heeft SKEPP het Amsterdamse Launchdesk overgenomen. Dit online platform voorziet freelancers en zelfstandigen in het huren van werkplekken op de meest hippe locaties in Nederland. Door samenvoeging van beiden worden de krachten van enerzijds vastgoedkennis en anderzijds developmentstrategie aan elkaar gekoppeld.

Namens SKEPP en Launchdesk by SKEPP werken we inmiddels voor 1200 kantoren door heel Nederland. Sinds juni zijn we ook actief in België en hebben we een kantoor in Brussel. Op korte termijn gaan we ook in Duitsland van start. We maken toffe ontwikkelingen door!

nieuwe medewerker skepp sociaal hart albergenOnlangs tekende Wouter bij SKEPP als Back-end Developer, ga jij met deze topper samenwerken?

Zie jij jezelf ook werken in ons onlangs prachtig verbouwde kantoor?

Neem dan contact op met Melvin Hamer, Head of Development van SKEPP. Hij is telefonisch te bereiken op het nummer 085 - 877 05 19, een mailtje sturen kan naar melvin@skepp.nl. 

Ben jij geen Junior? Geen nood, neem dan toch contact op met ons!

Kan ik je ergens mee helpen?

Thijs van Eerden
Vastgoedconsultant


Waarom SKEPP?

 • Geen verplichtingen
 • Binnen 1 uur antwoord
 • Klantenbeoordeling 9.2/10

Op zoek naar inspiratie voor jouw kantoorruimte? Download dan gratis ons magazine ‘Offline’

In ons magazine vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!