Calculator / Werkvoorbereider gezocht!

 • Door Jari Wesselink
 • woensdag 10 februari 2016
 • 10

Werken binnen de design+build-tak

Als calculator / werkvoorbereider werk je binnen de design+build-tak van SKEPP.  SKEPP design+build ontwerpt en realiseert kantooromgevingen. SKEPP werkt voor gebruikers en eigenaren van gebouwen en is ook verantwoordelijk voor de introductie van landelijke kantoorconcepten. 


Locaties

We werken vanuit kantoren in Albergen (nabij Almelo), Amsterdam, Rotterdam en over de grens in Antwerpen, met een jong team van ongeveer 30 gemotiveerde collega’s. Als calculator / werkvoorbereider werk je vanuit Amsterdam.     

Groeiende organisatie

De organisatie SKEPP groeit snel, vandaar dat er behoefte is aan verdere specialisatie en professionaliteit. Om dit te bewerkstelligen zijn we op zoek naar een gedreven calculator / werkvoorbereider!

Functieomschrijving calculator / werkvoorbereider

Als geen ander weet jij de brug te slaan tussen een conceptuele gedachte en ontwerp enerzijds en de praktische en financiële haalbaarheid anderzijds. Dit proces weet jij goed te structureren, zodat er grote stappen gemaakt kunnen worden richting optimalisatie.

Je houdt je bezig met calculeren, aanvragen en beoordelen van offertes en het maken van (definitieve) begrotingen en calculaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een gedegen voorbereiding van de toegewezen opdrachten.

Je bent een doortastende spil tussen de ontwerpafdeling en de projectuitvoering, waarbij je samenwerkt met zowel collega’s, opdrachtgevers als onderaannemers.

Je balanceert tussen haalbaarheid (technisch en in tijd), uitstraling en budget. Binnen jouw kennis en ervaring is een kantooromgeving (in-/extern) bekend terrein en zijn er weinig bouwkundige en installatietechnische geheimen voor je.       

We verwachten minimaal van je: 

 • Mbo+ / hbo bouwkunde met sterke affiniteit met installatietechniek en kantoorinterieur, eventueel aangevuld met branchespecifieke opleidingen;

 • Ruime ervaring in soortgelijke rol en specifieke branche;

 • Flexibel in relatie tot het werken op meerdere SKEPP-locaties en het bezoeken van uiteenlopende projecten (vooral in de Randstad);

 • Goede kennis van toegepaste materialen en bewerkingen op bouwkundig vlak;

 • Goed bekend met Bouwbesluit en Standaardisatie;

 • Ervaring in het werken met automatiseringspakketten: o.a. Microsoft Office en relevante calculatieprogramma’s;

 • Bovendien is het een pre als je aantoonbaar meerdere fases hebt doorlopen van het bouwproces, zowel op de werkvloer als achter een bureau.

Geïnteresseerd in deze uitdagende rol?

Mail dan jouw sollicitatie naar aschwin@skepp.nl , t.a.v. Aschwin Rohring – Recruiter SKEPP.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt door ons niet op prijs gesteld!   

Bekijk ook de vacature: Webdeveloper bij SKEPP

Bekijk ook de vacature: PHP/C++ developer bij SKEPP

Kan ik je ergens mee helpen?

Thijs van Eerden
Vastgoedconsultant


Waarom SKEPP?

 • Geen verplichtingen
 • Binnen 1 uur antwoord
 • Klantenbeoordeling 9.2/10

Op zoek naar inspiratie voor jouw kantoorruimte? Download dan gratis ons magazine

In ons magazine `Offline` vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!