Werken bij SKEPP

Met SKEPP zijn we een snelgroeiend bedrijf dat altijd op zoek is naar young professionals om ons te versterken. In ruim 4 jaar tijd zijn we van een online broker uitgegroeid tot een volwassen proptechbedrijf bestaande uit 30 gedreven professionals. Ons bedrijf is gevestigd in Twente (SKEPP The Netherlands), Zaventem (SKEPP Belgium) en Düsseldorf (SKEPP Germany). SKEPP is thuis op kantoor.


We zijn als snelgroeiend bedrijf altijd op zoek naar nieuwe mensen. Of het nu gaat om een topper voor Team Sales die de meest gave bedrijven in Nederland, België en Duitsland voorziet van een nieuwe kantoorruimte, een Developer die onze website naar een hoger niveau tilt of een marketeer die ondersteunt bij alle (online) marketinguitingen van SKEPP. Affiniteit met financiële vraagstukken? Dan ben jij een aanwinst voor Team Finance… Schroom niet, neem contact met ons op!

Werken bij SKEPP

Vacature: Back-end developer

Ben of ken jij een Back-end developer? Wil jij meebouwen aan de prachtige roptech droom van SKEPP? Dan join our team of young professionals.

Werken bij SKEPP

Vacature: Front-end Developer

SKEPP is op zoek naar een Front-end Developer die ons Development team komt versterken en aan de slag gaat met nieuwe en uitdagende projecten.

Werken bij SKEPP

Vacature: (Afstudeer)stage Finance bij SKEPP

Wederom een vacature bij SKEPP, dit maal zijn we op zoek naar een afstudeerder voor Team Finance. Op zoek naar een (afstudeer)stage? Affiniteit met finance en kritisch op jezelf?

Werken bij SKEPP

SKEPP zoekt een (afstudeer)stagiair(e) Content & Marketing DACH

SKEPP zoekt een stagiair(e)/afstudeerder Content & Marketing DACH. Ben jij goed in Duits in woord en geschrift? Heb jij ervaring met marketing en content? Solliciteer dan snel!

Werken bij SKEPP

Stagelopen/afstuderen bij SKEPP als Front-end Developer? Dat kan!

Op zoek naar een stageadres, heb je veel ambitie en leer je graag de nieuwste technieken op het gebied van development?

Werken bij SKEPP

Ben jij onze nieuwe stagiair(e)/afstudeerder Content & Marketing?

Ben of ken je iemand en met affiniteit voor content, marketing en schrijfvaardigheid? Laat het ons weten!

Werken bij SKEPP

Word jij de nieuwe Broker DACH van SKEPP?

Bij SKEPP zijn we op zoek naar een Broker DACH die het sales team komt versterken. Heb jij relevante werkervaring en zin in een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken bij SKEPP

Word jij onze nieuwe (Junior) Spatial Designer? - VERVULD

SKEPP is op zoek naar een (Junior) Spatial Designer! Ben jij ondernemend en laat jij jouw creativiteit graag de vrije loop? Bekijk dan nu de vacature!

Werken bij SKEPP

Word jij English Translator bij SKEPP?

Wil jij naast jou studie graag wat bijverdienen? SKEPP is op zoek naar een English Translator! Ben of ken jij iemand bij wie deze functie aansluit? Wacht niet langer en laat het ons weten.

Werken bij SKEPP

Ben jij onze nieuwe Financial Expert bij SKEPP?

Zie jij het wel zitten om als Financial Expert aan de slag te gaan binnen team SKEPP? Ben jij of ken jij iemand bij wie deze functie perfect aansluit? Wacht niet langer en laat het ons weten!

Werken bij SKEPP

Ben jij onze nieuwe Content Specialist DACH?

Bij SKEPP zijn wij per 1 maart 2019 op zoek naar een Content Specialist DACH die het internationale team komt versterken. Ben jij of ken jij iemand bij wie deze functie goed zal passen? Laat het ons dan weten!

Werken bij SKEPP

Word jij de nieuwe Broker van SKEPP?

Bij SKEPP zijn we op zoek naar een Broker die het sales team komt versterken. Heb jij relevante werkervaring en zin in een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij opzoek naar jou!