Werken bij SKEPP

Met SKEPP zijn we een snelgroeiend bedrijf dat altijd op zoek is naar young professionals om ons te versterken. In ruim 4 jaar tijd zijn we van een online broker uitgegroeid tot een volwassen proptechbedrijf bestaande uit 30 gedreven professionals. Ons bedrijf is gevestigd in Twente (SKEPP The Netherlands), Zaventem (SKEPP Belgium) en Düsseldorf (SKEPP Germany). SKEPP is thuis op kantoor.


We zijn als snelgroeiend bedrijf altijd op zoek naar nieuwe mensen. Of het nu gaat om een topper voor Team Sales die de meest gave bedrijven in Nederland, België en Duitsland voorziet van een nieuwe kantoorruimte, een Developer die onze website naar een hoger niveau tilt of een marketeer die ondersteunt bij alle (online) marketinguitingen van SKEPP. Affiniteit met financiële vraagstukken? Dan ben jij een aanwinst voor Team Finance… Schroom niet, neem contact met ons op!

Werken bij SKEPP

Word jij de nieuwe Broker van SKEPP?

Bij SKEPP zijn we op zoek naar een Broker die het sales team komt versterken. Heb jij relevante werkervaring en zin in een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Werken bij SKEPP

Ben jij onze nieuwe (Junior) Content Specialist DACH?

Bij SKEPP zijn wij per direct (!) op zoek naar een (Junior) Content Specialist DACH die het internationale team komt versterken. Ben jij of ken jij iemand bij wie deze functie goed zal passen? Laat het ons dan weten!

Werken bij SKEPP

Ben jij onze nieuwe (Junior) Acquisition Manager France/Luxembourg? - VERVULD

Bij SKEPP zijn we op zoek naar een (Junior) Acquisition Manager France/Luxembourg. Ben jij een Fransman/Française of beheer jij de Franse taal erg goed? Wacht niet langer en neem contact met ons op!

Werken bij SKEPP

Kom jij werken als (Junior) Acquisition Manager Spain bij SKEPP? - VERVULD

Bij SKEPP zijn we op zoek naar een (Junior) Acquisition Manager Spain. Ben jij een Spanjaard/Spaanse of beheer je de Spaanse taal erg goed? Twijfel niet langer en kom gezellig een keer langs voor een kopje koffie!

Werken bij SKEPP

Vacature: (Afstudeer)stage Finance bij SKEPP (VERVULD)

Wederom een vacature bij SKEPP, dit maal zijn we op zoek naar een afstudeerder voor Team Finance. Op zoek naar een afstudeerstage, affiniteit met finance en kritisch op jezelf?

Werken bij SKEPP

Ben jij onze nieuwe Financial Expert? - VERVULD

Heb jij affiniteit met financiële werkzaamheden en ben jij daarnaast een stressbestendig persoon met goede communicatie vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken bij SKEPP

SKEPP zoekt een Industrieel Ontwerper - VERVULD

Ben jij een ondernemende Industrieel Ontwerper die affiniteit heeft met vormgeving, maar ook zeker met productie(processen)? Dan is SKEPP op zoek naar jou! Kom gezellig een keer langs voor een kopje koffie en let's meet!

Werken bij SKEPP

Kom fulltime werken als (Medior) Online Marketeer bij SKEPP - VERVULD

Ben jij of ken jij iemand die veel affiniteit heeft met content, marketing en schrijfvaardigheid en daarnaast kritisch is op zijn of haar werk? Laat het ons weten en kom gezellig een keer langs voor een kop koffie!

Werken bij SKEPP

SKEPP zoekt een UI/UX Designer

SKEPP is op zoek naar een UI/UX Designer. Ben jij creatief, ambitieus en erg flexibel? Dan is dit misschien wel de baan die bij jou past. Kom gezellig een keer langs.

Werken bij SKEPP

SKEPP zoekt een (afstudeer)stagiair(e) Content & Marketing Germany

SKEPP zoekt een stagiair(e)/afstudeerder Content & Marketing Germany. Ben jij goed in Duits in woord en geschrift? Heb jij ervaring met marketing en content? Solliciteer dan snel!

Werken bij SKEPP

Stagelopen/afstuderen bij SKEPP als Front-end Developer? Dat kan!

Op zoek naar een stageadres, heb je veel ambitie en leer je graag de nieuwste technieken op het gebied van development?

Werken bij SKEPP

Stagiair(e)/afstudeerder Back-end Developer gezocht bij SKEPP!

SKEPP zoekt een stagiaire/afstudeerder Back-end Developer... Ben of ken jij iemand met affiniteit met het vak en die kritisch is op het eigen werk? Laat het ons dan weten!