Wat zijn de beste locaties voor een kantoor te huur in Antwerpen?

 • Door Lynn Mikolajczak
 • vrijdag 16 november 2018
 • 10

Waar moet je een kantoor te huur nemen in Antwerpen? Dat lees je allemaal in deze blog. Antwerpen heeft verschillende stadsdelen. Daarom kan het nogal overweldigend zijn bij het kiezen van een geschikte locatie voor jouw kantoor te huur. Wij bij SKEPP willen de zoektocht naar het meest geschikte kantoor te huur zo gemakkelijk mogelijk maken voor jou. Lees snel verder en ontdek de geschikte locatie voor jouw kantoor te huur in Antwerpen.


Antwerpen kent vele interessante stadsdelen om een kantoor te huur te vestigen. De stadsdelen die we in deze blog zullen uitlichten zijn: Antwerpen Centrum, Antwerpen Berchem en Antwerpen Merksem. Na het lezen van deze blog ben je volledig op de hoogte van de voor- en nadelen van de stadsdelen in Antwerpen. Natuurlijk is er veel keuze in Antwerpen gezien de populariteit van de stad. Ook jij zult na het lezen van deze blog niet kunnen wachten om hier je kantoor te huur te vestigen. Ben jij klaar voor een geweldig kantoor te huur in Antwerpen? Lees dan snel verder!

De bruisende stad Antwerpen

Antwerpen, ook wel ´t stad genoemd, is de hoofdstad van de provincie Antwerpen. Met zijn 521.600 inwoners is Antwerpen daarmee qua inwonertal de grootste gemeente van België. Heel interessant dus om hier jouw kantoor te huur te vestigen. Antwerpen heeft bovendien een uitgestrekt havengebied met internationaal vrachtvervoer. Het is, na Rotterdam, de tweede grootste haven van Europa. De stad is ook een wereldcentrum voor diamanthandel.

Gezien de grote omvang van de stad kan de zoektocht naar een kantoor te huren in Antwerpen een lastige opgave zijn wanneer je niet weet welk stadsdeel het meest geschikt is voor jouw onderneming. Om het je iets gemakkelijker te maken, zetten we de meest populaire kantoorlocaties op een rij. Zo weet jij waar je het best op zoek kan gaan naar jouw ideale kantoor te huur.

Een kantoor te huur in Antwerpen Centrum aan de Keyserlei

De Keyserlei, een welbekende straat in Antwerpen Centrum, verbindt het station Antwerpen Centraal met de bekende winkelstraat Meir. De Keyserlei is op zichzelf ook een bekende winkelstraat met vooral veel horeca. Je vindt er talrijke gezellige cafeetjes en restaurantjes. Bovendien is het niet alleen een levendige straat, maar is de Keyserlei ook nog eens perfect bereikbaar. Naast het reeds vermelde centraal station van Antwerpen, vind je er ook 2 premetrostations “Diamant” en “Opera”. Dit zijn dus de 2 grote voordelen van hier een kantoor te huur te hebben. Een nadeel daarentegen is dat je door de drukte er heel moeilijk met de auto kan geraken. Gelukkig zijn er wel voldoende mogelijkheden qua openbaar vervoer.

Aan De Keyserlei 58-60 vind je bijvoorbeeld een kantoorgebouw waar functionele, moderne en technologisch ondersteunende oplossingen volledig centraal staan. Bovendien is het een inspirerende omgeving met gelijkgestemden. Dat komt dus nog eens bovenop de voordelen die de Keyserlei je al te bieden heeft. Overtuigd? SKEPP heeft meer dan genoeg aanbod voor jou in deze wijk. Ongetwijfeld is er een kantoorruimte of werkplek beschikbaar die bij jou en je onderneming past.

Midden in het zakenleven van Antwerpen met een kantoor te huur in Antwerpen Berchem.

Met een kantoor te huur in Antwerpen Berchem zit je misschien niet midden in het bruisende stadsleven van Antwerpen, maar wel in het stadsdeel dat bruist van het ondernemerschap. Met een kantoor te huur in Antwerpen Berchem ben je gevestigd in het zakelijke hart van Antwerpen. Onder je buren kan je onder andere grote multinationals rekenen zoals ING, KPMG en Telenet. Bovendien heb je het voordeel gemakkelijker bereikbaar te zijn gezien de mindere (verkeers)drukte zoals die wel aanwezig is in Antwerpen Centrum. Klanten, zakenpartners en leveranciers kunnen je veel gemakkelijker bereiken. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer. Handig, toch?

Wil je graag een kantoor te huur vestigen in Antwerpen Berchem? Je vindt een top kantoorpand in de Uitbreidingsstraat 66. Dit business center, ook wel greenhouse genoemd, biedt alle services en faciliteiten die je nodig hebt, en nog veel meer. Zo heb je er onder andere een keuken, een fitnessruimte, een koffiebar en 24/7 toegang. Contacteer snel SKEPP voor een kantoor te huur in dit luxe business center. Ook wat verderop, in de Uitbreidingsstraat 84 vind je een kantoorpand met nog verschillende kantoren te huur beschikbaar. SKEPP heeft voor ieders wat wils.

Een kantoor te huur aan de haven? Dan is Antwerpen Merksem the place to be.

Met een kantoor te huur in Antwerpen Merksem ben je rustiger gevestigd. Bovendien heeft Antwerpen Merksem een belangrijke troef in handen, de haven van Antwerpen. Met een kantoor te huur ben je vlakbij de haven van Antwerpen gevestigd. Ideaal wanneer je internationale ambities nastreeft over het water heen. Bovendien ben je gemakkelijk te bereiken met de auto dankzij de N1, de snelweg die dwars door Antwerpen Merksem loopt.

De kantoren te huur in de Noorderlaan 147 zijn een voorbeeld van kantoren te huur buiten het drukke centrum maar met het voordeel van de haven van Antwerpen. Met hier een kantoor te huur ben je namelijk gevestigd vlak aan het water en dus nabij de haven van Antwerpen. Bovendien bevindt het business center zich nog eens direct aan een oprit richting de E19. Als je een combinatie wilt van rust en een perfecte bereikbaarheid, dan is Antwerpen Merksem echt de plek om jouw kantoor te huur te vestigen.

Wat is de beste plek voor een kantoor te huren?

Elke locatie heeft zo zijn voor- en nadelen. Om een beter overzicht te hebben, zetten we de voor- en nadelen in onderstaande tabel even op een rijtje. Zo krijg je een beter idee waar jij straks een kantoor te huur wilt.

Stadsdeel of wijk

Voordelen

Nadelen

Antwerpen Centrum

 • Bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed

 • Levendige omgeving met winkels en horeca.

 • Beperkte parkeerruimte

 • Verkeershinder door drukte in het centrum

 • Duurdere huurprijzen

Antwerpen Berchem

 • Locatie met groeipotentieel

 • Goed te bereiken met eigen vervoer en openbaar vervoer

 • Het centrum is dichtbij

 • Midden in het zakenleven van Antwerpen.

 • Minder winkels en horeca.

Antwerpen Merksem

 • Gemakkelijk te bereiken met eigen vervoer.

 • Dicht bij de haven van Antwerpen.

 • Goedkopere huurprijzen dan Antwerpen Centrum en Antwerpen Berchem.

 • Moeilijker bereikbaar met openbaar vervoer

 • Verder van het centrum gelegen.

Normaal heb je nu al een beter zicht op welke locatie je het best jouw kantoor te huur gaat vestigen. Geraak je er toch nog niet goed aan uit? Geen zorgen! SKEPP staat volledig paraat om jou te helpen in de zoektocht naar het perfect kantoor te huur voor jouw onderneming. Neem snel contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou aan de nodige informatie. Ook helpen we jou aan een selectie van 3 tot 5 geschikte kantoren te huur. Wil je een rondleiding in een kantoor te huur? Geen enkel probleem. SKEPP plant direct een rondleiding voor je in in een kantoor te huur naar keuze. Onze hulp en advies is bovendien volledig gratis. Waar wacht je dus nog op? Neem snel contact op met SKEPP en ga voor jouw droom kantoor te huur in Antwerpen.

Kan ik je ergens mee helpen?

Mathios
Vastgoedconsultant


Waarom SKEPP?

 • Geen verplichtingen
 • Binnen 1 uur antwoord
 • Klantenbeoordeling 9.2/10

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!