Een kantoorruimte aan de snelweg? Lees hier de toplocaties

  • Door Madée Reinerink
  • donderdag 11 april 2019
  • 10

Dagelijks reizen vele werknemers met de auto naar hun kantoorruimte. Voor jou als ondernemer belangrijk om je dus te vestigen op een gunstige locatie voor je werknemers. Zo kost het je niet al te veel moeite om de kantoorruimte te bereiken en heb jij geen last van gehumeurde werknemers in de ochtend. Lees in dit blog alle geschikte kantoorlocaties nabij de autosnelweg!


Met de auto naar het werk

Het Nederlandse wegennet is een van de dichtst vertakte wegennetten ter wereld. Nederland beschikt over ongeveer 135.500 km aan openbare wegen. Met ongeveer 57,5 kilometer aan autosnelweg per 1000 km2 heeft Nederland de grootste autosnelweg dichtheid van de Europese Unie.

Kantoorruimte aan het Wim Duisenbergplatsoen 31Met een kantoorruimte aan het Wim Duisenbergplantsoen in Maastricht kijk je uit op de A2.

De toplocaties voor kantoorruimte nabij de snelweg

Je wilt natuurlijk dat jouw kantoorruimte voor je werknemers gemakkelijk te bereiken is. Nederlanders zijn namelijk een groot gedeelte van hun tijd kwijt aan woon-werkverkeer. Dit was enkele jaren geleden al zo, maar is momenteel nog steeds het geval. Maar waar ligt de grens voor de reisafstand?

De grens van woon- en werkafstand blijkt op ongeveer 1 uur te liggen.

Het lijkt er op dat de meeste werkenden het niet erg vinden om enige tijd naar hun werk te reizen. Echter blijkt de grens van woon- en werkafstand op 1 uur te liggen. Welke locatie is voor jouw onderneming de perfecte plek om je kantoorruimte te vestigen? Wij lichten voor jou dé toplocaties dichtbij de snelweg uit. Lees dus gauw verder!

Een kantoorruimte aan de A1

Om meteen met de deur in huis te vallen; de 157 kilometer lange A1. De autosnelweg begint aan de oostkant van Amsterdam en eindigt ter hoogte van De Lutte aan de Duitse grens, waar de snelweg overgaat als ‘Autobahn’ richting Osnabrück. De snelweg komt langs grote steden als Hilversum, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer en Hengelo. Ideaal als je dus werknemers in dienst hebt vanuit heel Nederland of zelfs Duitsland.

Kantoorruimte aan de Databankweg in AmersfoortHet kantoorpand aan de Databankweg in Amersfoort beschikt over een mooie entreehal en daarnaast ook een bemande receptie.

Op korte rijafstand van de A1 ligt het kantoorpand aan de Databankweg in Amersfoort. Niet alleen rijd je met enkele minuten op de A1, daarnaast ben je ook dichtbij de oprit van de A28. Deze snelweg heeft als beginpunt Utrecht en eindigt in Groningen. Naast de ideale kantoorlocatie beschikt je met een kantoorruimte over vele services en faciliteiten. Zo is er bij entree een bemande receptie te vinden en heb je daarnaast de mogelijkheid om 24/7 gebruik te maken van je kantoorruimte en ook vergaderruimten zijn makkelijk te reserveren.

Binnen 5 minuten rijd je de oprit van de snelweg A1 op met een kantoorruimte aan de Keulenstraat in Deventer. Niet alleen met de auto is het kantoorpand makkelijk bereikbaar, het openbaar vervoer geeft ook vele mogelijkheden. In de omgeving rondom het terrein zijn meerdere toonaangevende bedrijven gevestigd, waardoor de omgeving professionaliteit uitstraalt.

Kantoorruimte aan de Keulenstraat in DeventerIn de pauze maak jij gebruik van de loungeruimte aan de Keulenstraat in Deventer.

Een kantoorruimte met verbinding naar België

Om het rijtje verder af te gaan, gaan we door met de A2. Deze autosnelweg wordt beschouwd als de belangrijkste verbinding tussen het noorden en zuiden van Nederland. De snelweg heeft een lengte van 207,8 km en gaat door de steden Utrecht, Den Bosch, Eindhoven, Weert, Maastricht en dan richting België. Het beginpunt van de A2 heeft als knooppunt Amstel, Amsterdam.

De A2 wordt beschouwd als de belangrijkste verbinding tussen het noorden en zuiden van Nederland.

Met een kantoorruimte aan de Noord Brabantlaan in Eindhoven rijd je zo op de A2, vanaf hier rijd je gemakkelijk naar andere grote steden in Nederland. Daarnaast is het bushokje ongeveer op 1 minuut loopafstand en heeft een directe verbinding met Eindhoven Centraal. Ook Eindhoven Airport is slechts 10 minuten rijden. Een kantoorruimte aan de Noord Brabantlaan is de ideale locatie om relaties en klanten te ontvangen. Je deelt het kantoorpand met meerdere ICT-bedrijven, mediators, een vastgoedbedrijf en zelfs een yoga groep. Ideaal om zakelijke relaties op te bouwen.

Een kijkje binnen aan de Noord-Brabantlaan in Eindhoven.

De op- en afrit van de A2 is op slechts enkele minuten rijden van het Duisenbergplantsoen. Het kantoorpand in Maastricht is van verschillende gemakken voorzien. Zo beschikt je kantoorruimte over een 24/7 toegang en is er een bemande receptie die jou ondersteunt met diverse werkzaamheden. Alle faciliteiten zijn inbegrepen, dus je betaald voor het complete plaatje.

Kantoorruimte aan het Wim Duisenbergplantsoen 31De lunchroom aan het Wim Duisenbergplantsoen in Maastricht is de perfecte plek om connecties op te doen binnen jouw kantoorpand.

Vestigen aan de langste snelweg van Nederland

De langste snelweg van Nederland met 241 kilometer is de A7. De autoweg begint bij Zaandam en gaat vervolgens langs de steden Purmerend en Hoorn, waarna over de Afsluitdijk gaat. De Afsluitdijk is de verbinding tussen Noord-Holland en Friesland. In de provincie Friesland gaat de A7 verder langs de steden Sneek, Heerenveen, Drachten, Groningen en vervolgens richting Duitsland.

Met 241 kilometer is de A7 de langste autosnelweg van Nederland.

Aan de Eemsgolaan in Groningen bereik je met de auto vanaf de A7 en de A28 in slechts enkele minuten je kantoorruimte. Ideaal voor jou en je werknemers en voor het ontvangen van gasten. Je kantoorruimte beschikt over een grote vloer wat aantrekkelijk oogt. Diverse gerenommeerde bedrijven als DSM, Noordelijke Waterschappen, Logica-CMG en Gasterra hebben zich al in het kantoorpand gevestigd. Wie weet word jij de volgende in het rijtje.

Kantoorruimte aan de Saturnusstraat 46-62Een kleurrijk ingerichte loungeruimte in de hal van de Saturnusstraat in Den Haag.

Verbinding met de Duitse grens

De oudste rijksweg van Nederland is de A12. Het is de autosnelweg die Den Haag via Gouda, Utrecht en Arnhem met de grens van Duitsland verbindt. De snelweg gaat over naar de ‘Autobahn’ richting het Ruhrgebied. De A12 zorgt voor een verbinding tussen het westen en het oosten van Nederland.

Reis jij met de auto naar je werk? Dan ben je met een kantoorruimte aan de Saturnusstraat in Den Haag een echte geluksvogel. De A12, A4 en A13 zijn op korte rijafstand vanaf het kantoorpand gelegen. De vele services en faciliteiten zorgen ervoor dat huren op deze locatie comfortabel is. De algemene ruimten zijn er voor zowel formele als informele gesprekken, daarnaast kun je gebruik maken van het buitenterras om te genieten van de buitenlucht.

Kantoorruimte aan de MeanderDe moderne entreehal van het kantoorpand aan de Meander in Arnhem laat meteen een goede indruk achter.

Het kantoorpand aan de Meander in Arnhem is op een perfecte locatie gevestigd, het is namelijk zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. De verschillende snelwegen als de A12, A348 en A50 liggen in de nabije omgeving. Dit hoeft dus geen obstakel te zijn voor jou en je collega’s en kun je makkelijk en snel naar je werkplek.

Waarom een gunstige kantoorlocatie?

Een gunstige locatie voor jouw kantoorruimte is van belang voor je werknemers, maar ook voor potentiële werknemers. Het zorgt er namelijk voor dat in de laatste fase ze voor jouw bedrijf kiezen, wat helemaal belangrijk is in deze economische hoogtij. Maken je werknemers meer gebruik van het openbaar vervoer? Lees dan ons blog waarin we de kantoorruimten op gunstige OV-locaties uitlichten:


Kantoorruimten met goede OV bereikbaarheid

Kantoorruimte aan de Databankweg in AmersfoortHeerlijk genieten van een kachel aan de Databankweg in Amersfoort.

Jouw kantoorruimte aan de autosnelweg

Er zijn voor jouw onderneming genoeg mogelijkheden om een kantoorruimte aan de snelweg te huren. Of je nu kiest voor een kantoorruimte aan de A1 met mogelijkheden in Amsterdam, Hilversum, Apeldoorn of een kantoorlocatie aan een van de andere snelwegen. Het hangt af van de meest gunstige locatie voor jou en je werknemers. Wil je hulp met het vinden van je geschikte kantoorlocatie? Onze vastgoedconsultants staan gratis en vrijblijvend voor je klaar. Ze helpen je graag met het vinden van een kantoorruimte aan de snelweg.


Neem contact op!

Kan ik je ergens mee helpen?

Kim
Vastgoedconsultant


Waarom SKEPP?

  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Klantenbeoordeling 9.2/10

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!