3 redenen om een kantoor te huur in Antwerpen te hebben

  • Door SKEPP
  • dinsdag 8 januari 2019

Op zoek naar een kantoor te huur? Opteer dan zeker voor een kantoor te huur in Antwerpen. Antwerpen is een bruisende stad en de ideale plek om jouw onderneming te vestigen. Nog niet helemaal overtuigd? SKEPP geeft je 3 redenen om vandaag nog een kantoor te huur in Antwerpen te overwegen. Lees snel verder!


1/ Een kantoor te huur op een unieke ligging

Antwerpen heeft een strategische ligging in Europa op het snijpunt van belangrijke verkeers- en handelsstromen. Antwerpen beschikt over een haven die de tweede grootste in Europa is, een eigen regionale luchthaven, een uitgebreid treinnetwerk met onder andere een hoge snelheidstrein en ook diverse snelwegen leiden tot deze stad waardoor je bijvoorbeeld maar een half uur rijden verwijderd bent van de internationale luchthaven in Zaventem.

Met een kantoor te huur aan de Pelikaanstraat in Antwerpen Centrum kun je direct gebruik maken van de unieke ligging van Antwerpen. In dit business center heb je een kantoorruimte of werkplek in het Centraal Station van Antwerpen waar je gebruik kunt maken van de uitgebreide treinmogelijkheden. Daarnaast heerst er binnen het business center een hechte community. Ideaal voor samenwerkingen aan te gaan.

Het kantoor te huur aan de Noorderlaan in Antwerpen Merksem heeft dan weer als grote voordeel dat je gevestigd bent vlak aan het water en dus nabij de haven van Antwerpen. Dit business center biedt je de perfecte combinatie tussen een goede bereikbaarheid en de rust om aan jouw onderneming te werken.

2/ Een kantoor te huur in een bruisende omgeving

´t Stad leeft! Antwerpen is een stad waar altijd wel iets te beleven valt. Daardoor kun je er een heel groot netwerk uitbouwen, wat natuurlijk heel interessant is voor jouw onderneming. In Antwerpen vind je altijd wel een evenement om te netwerken. Ook bruist het in Antwerpen van de (startende) ondernemers. Wist je trouwens dat Antwerpen de thuisbasis is van de eerste Belgische coworkingspace? Antwerpen is onder de diverse steden in België een echte trendsetter.

Het kantoor te huur in de Uitbreidingstraat in Antwerpen Berchem is een voorbeeld van een business center met een uniek kader. Het wordt terecht the Greenhouse genoemd. De prachtige verticale geveltuin valt direct op en zorgt voor de nodige natuur aan de Antwerpse stadsrand.

3/ Een uitgebreid aanbod aan kantoren te huur

Antwerpen heeft een kantoor te huur voor ieder wat wils. Het aanbod is hier zo uitgebreid dat je hier ongetwijfeld het perfecte kantoor te huur vindt voor je onderneming. Wil je je graag vestigen middenin het stadsleven? Bekijk dan de kantoorruimtes in Antwerpen Centrum. Wil je het liever wat rustiger maar toch dicht bij het centrum? Dan is een kantoorruimte of werkplek in Antwerpen Berchem of Antwerpen Zurenborg geschikt voor jouw onderneming.

Een uitgebreid aanbod heeft ook als voordeel dat je als onderneming gemakkelijker kunt doorgroeien en veranderen van kantoor te huur zonder drastisch te moeten verhuizen.

Overtuigd van een kantoor te huur in Antwerpen? Als je nog hulp kunt gebruiken bij de zoektocht naar de ideale kantoorruimte, contacteer dan zeker SKEPP. Onze vastgoedconsultants staan paraat om jou te helpen aan het perfecte kantoor te huur. Gratis advies, een rondleiding in een business center en antwoord op al je vragen. Ga voor een kantoor te huur in Antwerpen via SKEPP.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure