Werkzaamheden SKEPP binnen kantoor Bureau Veritas afgerond

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 8 april 2016
  • 10

Bureau Veritas is trots op het eindresultaat

"Wij zijn trots op de splinternieuwe look and feel van ons Bureau Veritas kantoor in Amersfoort," laat het bedrijf weten. Mooie woorden over de algehele revitalisatie van het kantoorgebouw aan de Computerweg te Amersfoort. Op 15 april presenteert Bureau Veritas het eindresultaat aan bouwers, collega's en genodigden.


Design+build-tak van SKEPP content met de samenwerking

Net als Bureau Veritas is ook de design+build-tak van SKEPP tevreden over de metamorfose die het kantoorgebouw de laatste maanden heeft ondergaan en SKEPP is eveneens content met de prettige samenwerking tussen Bureau Veritas en SKEPP. Er is gewerkt volgens een lean planning, een iets andere planning dan een traditionele training. Het komt er simpelweg op neer dat een volgende activiteit wordt uitgevoerd als de vorige erom vraagt.

werkzaamheden design skepp kantoor amersfoort computerwegEr is de laatste maanden hard gewerkt, deze afbeelding dateert namelijk uit december.

Bureau Veritas, een professionele dienstverlenende organisatie

Het bieden van op maat gemaakte oplossingen om organisaties te helpen bij het realiseren, onderhouden en aantonen van verplichtingen. Dat is kortweg het werk dat Bureau Veritas levert. Het gaat om verplichtingen op het gebied van veiligheid, gezondheid, kwaliteit, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bekijk ook andere projecten van SKEPP design+build

Lees ook dit nieuwsbericht: Originele kroonluchters van het Krasnapolsky in Courtyard Building

Lees ook dit nieuwsbericht: Designer Delle Benton van SKEPP bezocht beurs in Stockholm

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!