Wat is het geheim van SKEPP?

  • Door Ramon Fraiquin
  • donderdag 7 januari 2021

Laten we eens beginnen met een voorstelrondje. Wie is SKEPP? Dat is een goede vraag! Het team achter SKEPP bestaat uit nuchtere Twentenaren die samen 1 doel voor ogen hebben: De beste totaaloplossing bieden voor het vinden en inrichten van jouw droomkantoor. Met Twentse nuchterheid, eerlijkheid en een knipoog zorgt SKEPP voor een warme samenwerking. Benieuwd naar onze identiteit? Lees snel verder!  


Wat doet SKEPP?

SKEPP verbindt als tussenpersoon verhuurder en huurder in de zoektocht naar het ideale droomkantoor. Dit door middel van het aanbieden van kantoorruimten via een gebruiksvriendelijke website. Een uniek concept waarbij de vastgoedwereld toegankelijker wordt voor grote -en kleine spelers op de markt. Die transparantie is hetgeen wat SKEPP uniek maakt op de markt. 

Naast de zoektocht naar een kantoorruimte op toplocatie, richt SKEPP ook jouw droomkantoor in. Met Officeplanner zorgt SKEPP voor het virtueel inrichten van jouw kantoorruimte. Hierin worden producten uit de SKEPP webshop gebruikt, zoals elektrische zit-sta bureaus tot en met lounge banken. Als klant ontvang je een volledig inrichtingsplan aan de hand van jouw wensen! Dat is de service die je van SKEPP kan verwachten. De combinatie tussen kantoorverhuur -en inrichting sluiten goed op elkaar aan. Hierdoor kan SKEPP meedenken in het grote plaatje en totale ontzorging realiseren van A tot Z. 

SKEPP collega'sSKEPP gelooft in samenwerken om tot de beste oplossingen te komen!

 

In de huidige tijd waarin we leven, worden veel bedrijven geraakt door de corona crisis. Dit heeft als gevolg dat veel mensen thuiswerken. Dit gebeurt vaak onder slechte arbeidsomstandigheden. De missie van SKEPP is om daar iets aan te veranderen! Met de ontwikkeling van het thuiswerken is het team van SKEPP hard aan het werk om mensen bewust te maken van het belang van een ergonomische thuiswerkplek.

Of je nou op zoek bent naar een kantoor op toplocatie, inrichting van jouw droomkantoor of de verzorging van ergonomische thuiswerkplekken, SKEPP denkt graag mee in al jouw ideeën. Wij noemen dit: “office as a service”. Bij SKEPP staat een betrouwbare samenwerking op nummer 1.  

Teamwork is key!

Het geheim achter SKEPP? Er is eigenlijk geen geheim. Teamwork! Bij SKEPP staat samenwerken centraal in alles wat er gebeurt. Zowel intern als extern is teamwork de rode draad in het bedrijf. Naast de producten en de service die wij leveren zijn de mensen erg belangrijk in het succes van ons verhaal. 

Bij SKEPP wordt er gewerkt volgens het principe van een platte organisatiestructuur. Dit houdt in dat vertrouwen belangrijk is en er altijd ruimte is voor nieuwe ideeën. Dit geldt binnen het bedrijf maar ook zeker daarbuiten! SKEPP denkt graag mee in alle mogelijkheden van het vinden van een droomkantoor op toplocatie tot een verbluffende kantoorinrichting. 

Het team van SKEPP bestaat uit young professionals met elk hun eigen kracht en persoonlijkheid. Dit zorgt voor een energieke sfeer die je kan beschrijven als hongerig en innovatief. Deze drive zorgt voor een goed samenwerkend team met één gezamenlijk doel, hard werken voor de best mogelijke oplossing voor ieder vraagstuk. 

Stagiaires van SKEPPAls stagiair(e) ben je part of the team!

 

Het samenwerken als team komt niet alleen van de vaste professionals. Stagiaires spelen een belangrijke rol binnen het team van SKEPP. Het bedrijf bestaat uit jong gemotiveerde mensen. Toch is het goed om af en toe een frisse blik te krijgen van een nieuwe generatie. Stagiaires werken mee aan alles wat op het pad van het team komt, zodat leren en werken nauw in contact staan. Hierdoor leert het bedrijf van de stagiair(e) en de stagiair(e) van SKEPP. 

Bij SKEPP staat een betrouwbare samenwerking op nummer 1.

Ontwikkeling gebruiken voor het creëren van nieuwe kansen 

Met de ontwikkeling van de 1,5 meter maatschappij is de kantorenmarkt behoorlijk veranderd. Thuiswerken is de nieuwe norm geworden. Dit resulteert in eerste instantie in minder behoefte aan vaste kantoorruimtes. Toch is de vraag naar werken op kantoor groter dan voorheen. Een enorme uitdaging voor SKEPP. Gelukkig is dat naast vervelend, ook een enorme kans die SKEPP graag met beide handen aangrijpt! 

Met de groei van het thuiswerken ontstaat er een gigantische kans die SKEPP niet naast zich laat liggen. Door uitbreiding van het assortiment aan thuiswerkmeubilair zorgt SKEPP voor alles wat essentieel is voor een comfortabele thuiswerkplek. Op zoek naar thuiswerkplekken voor jouw gehele team? Ook daarin kan SKEPP ontzorgen to the max! SKEPP creëert binnen één werkdag een eigen gepersonaliseerde webshop. Hierin kunnen medewerkers een tegoed spenderen aan thuiswerkmeubilair. De verzamelfactuur gaat naar je werkgever. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Benieuwd naar deze oplossing? Klik dan op de onderstaande link voor meer informatie! 

thuiswerkplekken mogelijkhedenSKEPP creëert een gepersonaliseerde webshop voor thuiswerkplekken voor jouw team!

 
Thuiswerkplekken voor werkgevers

 

Naast de komst van thuiswerken is er nog een andere trend die zich sterk ontwikkeld. Namelijk de nieuwe manier van werken op kantoor! Waar voorheen vijfdaagse kantoor weken de standaard was, is een dynamisch kantoor waar zowel gewerkt als ontspannen wordt een trend die zich snel ontwikkeld. Deze ontwikkeling gaat hand in hand met de huidige situatie wat betreft de corona crisis. Het kantoor krijgt een nieuwe functie waarin er afwisselend thuis -en op kantoor wordt gewerkt. Deze afwisselende manier van werken zorgt voor vertrouwen en meer productiviteit onder de medewerkers. Naar verwachting zal deze trend zich nog veel verder ontwikkelen dan nu al gebeurt.  

Er zijn nog veel meer ontwikkelingen die zich razendsnel ontwikkelen op de kantorenmarkt. SKEPP houdt deze nauwlettend in de gaten en ziet deze meer als kansen dan bedreigingen. Met het jonge team, frisse visie en teamwork als leidraad past het bedrijf zich aan waar nodig. Dat is dan ook de kracht van het bedrijf. Samenwerken in een beweeglijke markt waarin veranderingen niet als bedreiging, maar kans worden gezien. 

Het geheim achter SKEPP?

Zoals je hebt gelezen zijn er meerdere factoren die bijdragen aan de identiteit van SKEPP. Het echte geheim? Die is er niet! Het zijn simpelweg de mensen, de producten en betrouwbare service. Het jonge team van SKEPP is gedreven en heeft zin in de toekomst. Ben jij op zoek naar een kantoorruimte die voldoet aan jouw wensen? Of is het nu tijd om jouw kantoorinrichting efficiënt in te richten door het ons professionele team van designers? Bekijk de mogelijkheden op onze website of bel gerust eens voor het bespreken van jouw wensen! 


Hulp nodig? Wij helpen je graag!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure