VIDEO | SKEPP op de Provada 2018 in de RAI Amsterdam

  • Door Jari Wesselink
  • woensdag 6 juni 2018

De jaarlijkse vastgoedbeurs Provada vindt weer plaats in de RAI Amsterdam op dinsdag 5 juni, woensdag 6 juni en donderdag 7 juni. Een evenement waar proptech-bedrijf SKEPP natuurlijk niet mag ontbreken en dagelijks met vele mensen aanwezig is om te netwerken. Ook het volgen van relevante presentaties, het opdoen van kennis en het behandelen van vastgoed gerelateerde vraagstukken zijn onderdelen van de beurs. Middels een video nemen we je mee tijdens de 14e editie van het evenement, met als hoofdthema 'Educate, Innovate, Integrate'.


Bekijk de video en zie wat SKEPP doet op de Provada

In de video legt Joost Lansink, Managing Director bij SKEPP, uit wat het doel van SKEPP is tijdens de vastgoedbeurs en waarom de Provada zo’n belangrijke bijeenkomst is voor de vastgoedwereld.

Contact onderhouden met de opdrachtgevers en het volgen van actuele trends

Op dinsdag 5 juni verrichte Jan van Zanen, burgemeester van Utrecht en voorzitter van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), de officiële opening. Hiermee werd ook voor SKEPP het startschot gegeven. "Wij als SKEPP zijn jaarlijks aanwezig om natuurlijk te netwerken met de verhuurders, operators en gebouweigenaren waarvoor wij werken, onze gewaardeerde opdrachtgevers", legt Lansink uit. Ideaal, aangezien alle vastgoed gerelateerde bedrijven van Nederland zich melden tijdens het jaarlijkse evenement in Amsterdam Zuid.

Verder is het natuurlijk ook van belang dat een snelgroeiend bedrijf als SKEPP op de hoogte blijft van de ontwikkelingen die plaatsvinden in de vastgoedwereld. "We proberen natuurlijk actuele trends rondom Proptech, Blockchain en alles wat daarmee te maken heeft nauwkeurig te volgen", zegt Lansink. Aangezien er vele presentaties zijn die ingaan op deze trends, is het een mooie bijkomstigheid om de kennis en expertise op te krikken.

netwerken tijdens provada 2018 amsterdam

De mensen van SKEPP voeren interessante gesprekken met verschillende vastgoedprofessionals.

Dit is de Provada, de grootste vastgoedbeurs in Nederland

De beurs kan omschreven worden als een netwerkevent voor de vastgoedwereld met bijeenkomsten in zalen, bij stands en in fora. Er zijn bovendien themapleinen, er is veel aandacht voor trends en innovatie. Daarnaast zijn er op alle 3 de dagen verschillende sprekers over uiteenlopende onderwerpen.

"Mochten we jullie treffen, dan gaan we even zitten en bijkletsen over wat de toekomst voor ons samen kan betekenen, onder het genot van een drankje"

Ruim 24.000 vastgoedprofessionals reizen af naar de RAI Amsterdam om kennis te delen, nieuwe netwerken op te doen en op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Uiteraard is er veel media-aandacht voor de grootste vakbeurs van Nederland met in totaal 20.000 m2 aan beursvloer, maar liefst 274 standhouders en een diversiteit aan vertegenwoordigde sectoren van de vastgoedwereld.

provada ontvangsthal vele professionals

Een impressie van de drukte tijdens de eerste dag van de Provada 2018: dinsdag 5 juni.

Ook aanwezig op de Provada? Meet SKEPP!

Uiteraard zijn de professionals van SKEPP aanwezig om ook met jullie te netwerken, ideeën te opperen of discussies omtrent de vastgoedmarkt te voeren. "Mochten we jullie treffen, dan gaan we even zitten en bijkletsen over wat de toekomst voor ons samen kan betekenen, onder het genot van een drankje", nodigt Lansink geïnteresseerde bedrijven uit.

Wil je een afspraak maken met een van de professionals van SKEPP om bij te praten op de Provada? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 085 877 05 19, door een mailtje te sturen naar info@skepp.nl of door contact op te nemen met een van de personen van SKEPP. We gaan graag in gesprek!

amsterdam rai skepp op provada aanwezig

De aanwezige professionals van SKEPP op de eerste dag van de Provada 2018. Van links naar rechts op de foto: Joost Lansink (Managing Director), Lauren Brunnikhuis (Acquisition Manager The Netherlands), René Schutte (Head of Acquisitions) en Thijs van Eerden (Head of Sales). ZIen we jullie ook?

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure