Video | Check hier de nieuwe bedrijfsvideo van SKEPP!

  • Door Demi Boswinkel
  • woensdag 2 oktober 2019

Wil jij in een kleine 3 minuten op de hoogte zijn van alle producten van SKEPP, wie de gezichten achter dit jonge bedrijf zijn en wat de 45 young professionals allemaal doen? Bekijk dan onze nieuwe bedrijfsvideo! 7 SKEPP’ers nemen je mee in de SKEPP rollercoaster, zodat jij precies weet wie en wat SKEPP is.


Bij de start van de video is CEO Joost Lansink aan het woord, hij vertelt over de start van SKEPP.nl in 2013. Inmiddels is het overgegaan naar SKEPP.com: “SKEPP is begonnen als online platform waarbij we startups, scaleups en corperates bedienen in het vinden van flexibele kantooroplossingen.”

Met Officeplanner richt SKEPP kantoren flexibel in

Oliver Davina is Head of Officeplanner en houdt zich niet alleen bezig met Officeplanner, maar is ook druk met het ontwikkelen van eigen producten voor SKEPP. Zo legt hij uit: “Deze producten spelen heel goed in op de behoefte aan flexibiliteit in kantoren.” Ook heeft SKEPP al enkele toffe kantoren in mogen richten, waaronder die van TakeAway, Uber en Holland Startup.

Ondertussen prijst hij Officeplanner aan: “Een tool waarmee je razendsnel je eigen kantoor in kunt richten.” Naast Officeplanner vind je bij SKEPP ook een webshop, waar al onze producten te vinden zijn. Het fijne aan onze producten is de flexibiliteit, ze passen in elke inrichting en je kunt kiezen voor huur, huurkoop of koop.

11 officeplanner meest flexibele kantoorinrichting

"We hebben al een paar toffe kantoren in mogen richten, waaronder die van TakeAway, Uber en Holland Startup" vertelt Oliver in de video.

Werken bij SKEPP, hoe is dat?

Na Oliver komt Thijs van Eerden, Head of Sales, aan het woord. Hij vertelt graag meer over zijn loopbaan bij SKEPP. Thijs is namelijk één van de oudgedienden en is al meer dan 5 jaar werkzaam bij SKEPP. Hij is onder andere verantwoordelijk voor de omzet en stuurt ondertussen 10 heel enthousiaste collega’s aan. “De informele sfeer, fijne collega’s en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen”, zijn positieve punten van SKEPP vindt Thijs. 

“Bij SKEPP vind je een informele sfeer en mogelijkheden om door te groeien” aldus Thijs.

Omdat Thijs voornamelijk het Nederlandse salesteam aanstuurt, houdt Lauren Brunnikhuis zich bezig met de internationale markt. Lauren is Head of Acquisitions en stuurt een internationaal team van ondertussen 5 collega’s aan die bijdragen aan het veroveren van de Europese kantorenmarkt. SKEPP is namelijk te vinden in 8 verschillende landen, waaronder Nederland, Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Frankrijk en Polen!

Samen met het team zorgt Lauren voor nieuwe samenwerkingen met operators en beleggers, waaruit nieuw aanbod gegenereerd wordt voor onze prospects.

Waarom SKEPP een jong en dynamisch bedrijf is en welke voordelen dit met zich meebrengt

Ook Joey Veurink vertelt meer over zijn werk als CFO van SKEPP. Zo is hij niet alleen verantwoordelijk voor de financiële gezondheid van SKEPP: “Ik kijk ook mee bij de productontwikkeling, economische haalbaarheid en positionering van de producten van SKEPP in de markt.”

Waar Joey zich bezig houdt met de financiën en productontwikkeling, richt Jari Wesselink, Head of Marketing bij SKEPP, zich op hele andere aspecten van het bedrijf. Dagelijks ondersteunt en stuurt hij het Marketing-team aan: “We zijn als team verantwoordelijk voor alle online en offline communicatie-uitingen en marketingactiviteiten.” Nu vraag je je natuurlijk af hoe dat gedaan wordt. Jari legt het je graag uit, het wordt namelijk gedaan door middel van:

  • De productie van webteksten;
  • Het implementeren van SEO;
  • Het beheren van de social mediakanalen;
  • De inzet van Google Ads;
  • De productie van gave foto’s, video’s, infographics en virtuele tours.

Dit is echter een kleine opsomming van de activiteiten van het Marketing-team. 

“We doen er alles aan om onze producten en diensten zo optimaal mogelijk uit te lichten”

Als laatste komt Yoran Bosman aan het woord. Yoran is CTO van SKEPP en is verantwoordelijk voor de technische visie achter SKEPP.com. “Samen met het software development team werk ik aan de verhuursite, de Officeplanner en de app van Officekit.”, legt hij uit.

“Vanwege de veel gebruikt technieken is het een hele leuk uitdaging.”, vertelt Yoran. 

Officekit bestaat uit meerdere facilitaire voorzieningen en producten, waarmee de zorg uit de handen van pandeigenaren wordt genomen. Hierbij kun je denken aan een digitale receptie of een betaalzuil in de kantine. Al onze Officekit-producten zijn in de webshop te vinden!

Wil je meer over ons te weten komen?

Heb je vragen aan ons of wil je gewoon meer weten over onze SKEPP’ers of het bedrijf zelf? Aarzel dan niet en neem snel contact op! Wij zijn zowel telefonisch als via mail te bereiken.


Neem contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure