Verhuurteam van SKEPP uitgebreid met Melvin Hamer en Mark van Tuel

  • Door Jari Wesselink
  • donderdag 14 januari 2016
  • 10

Front-end developer en SEO-specialist in eigen gelederen

Het verhuurteam van SKEPP maakt de laatste maanden mooie ontwikkelingen door. Om deze voortgang kracht bij te zetten zijn twee nieuwe mensen aan het team toegevoegd. Melvin Hamer zal de functie van front-end developer invullen. Mark van Tuel gaat SKEPP voorzien van adviezen en tips op het gebied van SEO-optimalisatie.


Melvin Hamer, front-end developer bij SKEPP sinds december

Melvin Hamer is woonachtig in Enschede, is 21 jaar en volgt de studie Kunst & Techniek aan Hogeschool Saxion in Enschede. Melvin is sinds halverwege december in dienst bij SKEPP. Hij zal twee dagen per week aan de slag gaan bij het verhuurteam van SKEPP.

Zoekmachine optimalisatie en gebruiksvriendelijkheid hebben prioriteit

Melvin heeft met het verhuurteam van SKEPP concrete doelen besproken. "Bij SKEPP zal mijn focus voornamelijk liggen op het verbeteren van de website, waar mogelijk. Zoekmachine optimalisatie en gebruiksvriendelijkheid hebben prioriteit. Een website is in mijn ogen nooit af, er zijn altijd dingen die beter, mooier en efficiënter kunnen," aldus Melvin.

"De werksfeer is gemoedelijk en informeel, zonder daarbij onprofessioneel te worden"

Inmiddels is Melvin bijna een maand in dienst, waardoor hij al een beeld heeft van de sfeer binnen het bedrijf. "SKEPP is een dynamisch bedrijf dat openstaat voor verandering. De werksfeer is gemoedelijk en informeel, zonder daarbij onprofessioneel te worden," zegt Melvin.

Op de foto hieronder tekent Melvin het contract in het bijzijn van Joost Lansink, manager van het verhuurteam.

melvin hamer SKEPP front end developer

Twee keer per maand zal Mark van Tuel SKEPP van adviezen voorzien

Mark van Tuel (28) is SEO-specialist en eigenaar van Ompro.nl. Mark woont in Den Bosch en reist twee keer per maand naar Albergen om het verhuurteam van SKEPP adviezen te geven op het gebied van SEO-optimalisatie. Op 8 januari is Mark begonnen bij SKEPP.

Mark gaat adviseren en coachen op het gebied van SEO en CO

De komende zes maanden zal Mark zijn steentje bijdragen aan een nóg betere online vindbaarheid van SKEPP.nl. "Ik zal als SEO-specialist het verhuurteam van SKEPP adviseren en coachen op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) en conversie optimalisatie (CO). We zullen de mogelijkheden en kansen onderzoeken qua online vindbaarheid, met als doel meer relevante bezoekers te bereiken en leads te werven," licht Mark toe.

"We hebben al een aantal quick wins aan het licht gebracht en doorgevoerd"

Inmiddels heeft Mark zijn eerste adviezen al gegeven aan SKEPP, dit heeft direct resultaat opgeleverd. "We hebben al een aantal quick wins aan het licht gebracht en doorgevoerd," zegt Mark. Hij ziet de komende maanden positief tegemoet: "Het verhuurteam is jong, getalenteerd en zeer gedreven. Voor mij een geweldige uitdaging om, samen met het team, SKEPP.nl naar een nóg hoger niveau te tillen."

Op de foto hieronder: Mark van Tuel.

Mark van Tuel SKEPP optimalisatie SEO CO

Lees hier meer over Mark van Tuel op de website van Ompro

Kijk hier welke vacatures er momenteel nog open staan bij SKEPP

Kan ik je ergens mee helpen?

Thijs
Vastgoedconsultant


Waarom SKEPP?

  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Klantenbeoordeling 9.2/10

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!