Verhuurteam van SKEPP richt zich vol op de Rotterdamse markt

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 4 maart 2016

Samenwerking met concepten Ntoren en Zapp office

SKEPP is onlangs de samenwerking aangegaan met de kantoorconcepten Ntoren en Zapp office. Beide concepten hebben een prachtig kantoorpand in Rotterdam. Het kantoor van Ntoren ligt aan de Schorpioenstraat, terwijl het kantoorgebouw van Zapp office gelegen is aan de Bahialaan.


kantoorgebouw rotterdam brainpark entree receptie parkeerruimte personen Receptiebalie in het kantoorgebouw van Zapp office.

Meerdere positieve beoordelingen over Ntoren in Rotterdam

Dat Ntoren een populaire kantoorlocatie is in Rotterdam, blijkt uit de positieve beoordelingen die binnen zijn gekomen op het onafhankelijke kantorenplatform SKEPP. Er zijn onlangs 3 beoordelingen binnen gekomen met het maximale aantal van 5 sterren.

Jorissa voegt onder meer bij haar beoordeling het volgende toe: "Er hangt een fantastische sfeer, je voelt je gelijk thuis." Terwijl Hans onder andere de kantoorlocatie prijst: "Een locatie met alle voorzieningen op loopafstand." En Peter roemt de service: "Zeer tevreden over de gastvrijheid, professionaliteit en service."

banken stoel loungeruimte kantoorgebouw rotterdam alexanderRuimte om te loungen in het kantoorgebouw van Ntoren.

'Een thuisbasis voor succesvol ondernemen', is het motto van Ntoren. En daarbij is het prettig om te weten dat u al een eigen gemeubileerde werkplek huurt vanaf €198,- euro en een volledig ingerichte kantoorkamer (2 personen) voor slechts €370,- per maand. Kortom, kantoorruimte te huur in Rotterdam, waar de huidige huurders positief over zijn.

Facebookcampagne voor het kantoorpand van Zapp office

In opdracht van Zapp office is SKEPP een Facebookcampagne gestart om het kantoor aan de Bahialaan onder de aandacht te brengen van potentiële huurkandidaten. Dit heeft al geresulteerd in een aantal leads die SKEPP heeft aangedragen bij het kantoorconcept.

dakterras meubels bank stoelen water rotterdam kantoorpandHet dakterras van het kantoorgebouw van Zapp office.

Bij Zapp office huurt u al een flexwerkplek voor €215,- per maand, terwijl u een kantoorkamer (10 - 71 m2) huurt vanaf slechts €280,- per maand. Met andere woorden: voordelig een kantoorruimte huren in Rotterdam Brainpark.

loungeruimte banken informele setting vergaderen kantoor rotterdam brainparkEen loungeruimte binnen het kantoor van Zapp office.

Positieve ontwikkeling van de kantorenmarkt in Rotterdam

Uit een artikel van Facility Management Magazine blijkt dat de markt in de tweede stad van Nederland positief is gestemd. De vraag is tweemaal zo groot als het jaar ervoor. Het aanbod in het centrum en de kantorenwijk Alexander ging omlaag, terwijl in het gebied Brainpark meer meters beschikbaar kwamen voor de verhuur.

Zoekt u kantoorruimte? Neem contact op met SKEPP!

Dus zoekt u een kantoorruimte in Rotterdam, in een andere stad in Nederland of zelfs buiten onze landsgrenzen, dan bent u bij het onafhankelijke kantorenplatform SKEPP aan het juiste adres. Neem contact op met de vastgoedconsultants, zodat zij u kunnen helpen in uw zoektocht naar de geschikte kantoorruimte.

Lees ook dit nieuwsbericht: Succesvolle maand voor verhuurteam SKEPP

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure