Vakbeurs Faciliair & Gebouwbeheer en de Provada

  • Door SKEPP
  • vrijdag 3 juni 2022

Het is bijna zover; de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer en de Provada staan weer op de planning. Op beide beurzen kan je onze stands bezoeken, een afspraak plannen
en het flexibele meubilair van SKEPP bewonderen. Zien we je daar?


Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer | Utrecht

De vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer vindt plaats op 8, 9 en 10 juni in de jaarbeurs Utrecht. Wat kan je verwachten? Dankzij de meetingbox en phonebox is er ruimte voor overleg, het plegen van een belletje of gewoon om even te kijken. Nieuwsgierig naar de stand of ons SKEPP verhaal? Bezoek onze stand 11.0.18.

Wie is er aanwezig?

Op woensdag 8 juni zijn Kas, Mathios, Jordan, Thijs, Melvin, Max en Lauren aanwezig. Kom je liever op donderdag 9 juni? Dan staan Kas, Mathios, Melvin en Thijs klaar voor jou. Toch een afspraak plannen op vrijdag 10 juni? Dat kan! Kas, Melvin en Thijs staan je graag te woord.

IMG 1141 12Wil je een afspraak plannen? Wij staan klaar voor jou!

Provada 2022 | Amsterdam

14, 15 en 16 juni staan in het teken van de Provada in de RAI Amsterdam. Bezoek de 2 stands van SKEPP in hal 11.26 en hal 12.71. Wederom is hier de mogelijkheid tot het bekijken en het ervaren van de meetingbox en phonebox.

Maak een afspraak

Dinsdag 14 juni kun je een afspraak plannen met Kas, Mathios, Jordan, Thijs en Melvin. Komt woensdag 15 juni beter uit? Geen probleem. Ook dan staat het team weer paraat. Ten slotte is er op donderdag 16 juni de mogelijkheid tot het plannen van een afspraak met Kas en Jordan.

IMG 2404Bezoek onze stand op de Provada; 11.26 en 12.71

 

Zien we jou op de beurs?

Wij kijken uit naar beide beurzen! Kom onze stands bezoeken, maak gebruik van de phone- en meetingbox en bekijk het flexibele meubilair. Afspraak maken of weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met onze experts en wie weet tot snel op de beurs!


Neem contact op >

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure