Uitnodiging SKEPP pitch 2017

  • Door Jari Wesselink
  • dinsdag 20 december 2016
  • 10

Save the date: SKEPP pitch op 12 januari 2017

Na de succesvolle edities van SKEPP pitch de afgelopen jaren, wordt ook dit jaar weer een SKEPP pitch georganiseerd. Op donderdag 12 januari vanaf 16.00 uur zal het WTC Amsterdam het podium zijn voor diverse interessante 'pitchers'. Het thema van dit jaar is 'new identity' en SKEPP design+build presenteert de nieuwste editie van de jaarlijkse glossy 'KANTOOR'.


skepp pitch 2017 wtc amsterdam uitnodiging

SKEPP design+build presenteert nieuwe bedrijfsnaam tijdens SKEPP pitch

SKEPP design+build zal tijdens SKEPP pitch de nieuwe bedrijfsnaam bekend maken. Het bedrijf verandert de naam, omdat de design+build-tak is afgesplitst van moederbedrijf SKEPP. Vanaf 1 oktober is SKEPP design+build verder gegaan als zelfstandig bedrijf.

SKEPP pitch 200 mensen aanwezig 2016 de schoen amsterdamEen impressie van de borrel na afloop van SKEPP pitch 2016.

Vorige editie van SKEPP pitch was een groot succes

SKEPP pitch 2016 vond plaats in het iconische gebouw 'De Schoen' in Amsterdam, dat tegenwoordig is omgedoopt tot 'Infinity'. Circa 200 mensen kwamen op het evenement af en zagen de pitches van Frank Gorter (KantoorKaravaan), Tim Oldman (Leesman), Japke D. Bouma (NRC Handelsblad en Gids voor de Kantoorjungle) en Thomas Hendriks (Quest).

SKEPP pitch NRC 2016 de Schoen Amsterdam2De pitch van Japke D. Bouma tijdens SKEPP pitch 2016.

Meld je nog aan voor SKEPP pitch in het WTC Amsterdam

Heb je nog geen uitnodiging ontvangen, maar wil je wel graag aanwezig zijn? Stuur dan een e-mail naar Mattijs Kaak van SKEPP design+build (mattijs@skepp.nl) en je krijgt een uitnodiging toegestuurd.

Lees ook: SKEPP pitch 2016 groot succes

Lees ook: SKEPP blijft informeren over afgesplitste design+build-tak tot 12 januari 2017

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!