Uitgelicht: 4 Officeplanner kantoorinrichtingen door SKEPP

  • Door Sanne van Huizen
  • dinsdag 19 oktober 2021

Zoek jij inspiratie voor jouw kantoorinrichting? Dan ben je op de goede plek! SKEPP helpt jou met je kantoorinrichting. Of het nu gaat om een nieuwe bureaustoel of een gehele kantoorinrichting. Krijg inzicht in ons werk en raak geïnspireerd door de kantoorinrichtingen van onze klanten. Lees nu snel de blog met 4 SKEPP kantoorinrichtingen voor een flinke dosis aan inspiratie!


De Scandinavische kantoorinrichting van Inin

InIn verhuisde naar een nieuw kantoorpand in Den Bosch. En je raadt het al: de nieuwe locatie had nieuw kantoormeubilair nodig. Wij hielpen InIn met het creëren van hun ideale kantoorinrichting. Het lichte pand met houten vloeren is de perfecte ruimte voor een Scandinavische kantoorinrichting.

IMG 8956 1Ben jij fan van een Scandinavische kantoorinrichting?

 

Om te beginnen met de inrichting van de vergaderruimte. De turquoise en roze stoelen zijn echte eyecatchers. Ze geven de ruimte een zacht en trendy karakter. Helemaal in lijn met de Scandinavische stijl en perfect voor een jong bedrijf als InIn. Plan de vergaderingen alvast maar in! Er is genoeg plek voor iedereen aan de lange vergadertafel. Heeft één van de medewerkers van InIn een telefoontje op de planning? Dan nemen ze plaats in de comfortabele fauteuils. Een prachtige én functionele ruimte. Wat een plaatje, he?

In de voorzijde van het pand van InIn bevinden zich de werkplekken. Aansluitend bij de Scandinavische inrichting, wordt in deze ruimte veel gebruik gemaakt van hout en zwarte details. De medewerkers maken hier allemaal gebruik van hun gezonde werkplek. Met een ergonomische bureaustoel en het zit-sta bureau werken zij altijd comfortabel. Heb jij werkplekken die direct aan een raam grenzen net als InIn? Een tip: plaats jouw werkplekken altijd parallel aan het raam. Zo profiteer je van het daglicht zonder dat je gehinderd wordt door reflectie of een felle zon.

IMG 8977 1Plaats jouw werkplek altijd parallel aan het raam

 

De vergaderruimte en de werkplekken in het kantoor van InIn sluiten naadloos op elkaar aan. In beide ruimtes komt de Scandinavische stijl goed naar voren. Het gebruik van hout en de zwarte details brengen de twee plekken samen. De kers op de taart? De frisse accessoires en persoonlijke details! Kortom: InIn heeft een ergonomische inrichting met een toffe Scandinavische uitstraling. Leuk om naar te kijken en comfortabel om in te werken!

De monochrome kantoorinrichting van City Hub

City Hub was op zoek naar een flexibele kantoorinrichting waarin ze snel konden schakelen tussen verschillende werkzaamheden. De oplossing voor City Hub? Een New Work inrichting! Bij een New Work inrichting wordt het kantoor ingedeeld in 4 verschillende werkzones. Efficiënt en flexibel!

Atoomweg 1 Utrecht 23 2Maak gebruik van een monochrome kleurencombinatie voor een toffe uitstraling

 

In de prachtige bedrijfskantine is plaats voor ontspanning. Tot rust komen tijdens een drukke werkdag? Dat kan op de loungebank en comfortabele fauteuils. Lunchen met collega’s? Genoeg plek aan de tafel of in de booths! De inrichting van de bedrijfskantine van City Hub heeft een monochrome uitstraling. Door het gebruik van blauw- en grijstinten wordt de kantine één geheel. Een gewaagde en super toffe kantoorinrichting!

In het werk gedeelte van het kantoor van City Hub zie je duidelijk de verschillende zones van de New Work kantoorinrichting. De medewerkers van City Hub stappen in de meetingbox voor een vergadering. Geconcentreerd aan het werk? Dat kan aan de ergonomische werkplekken. Neem hier plaats wanneer je wilt. De bureaustoelen en het bureaus zijn namelijk af te stellen op jouw voorkeuren. Zo werkt iedereen comfortabel aan elke werkplek. Voor een brainstormsessie nemen de medewerkers van City Hub plaats aan de statafel. De zones zorgen ervoor dat ze bij City Hub flexibel en efficiënt werken.

Atoomweg 1 Utrecht 32 2Waar vergader jij met jouw collega’s?

De New Work kantoorinrichting van Holland startup

Bij Holland startup staat flexibiliteit centraal. In het kantoor van Holland startup werken namelijk diverse startups. Elke startup heeft natuurlijk andere behoeften op het gebied van kantoormeubilair. Komen er nieuwe startups in het kantoor? Dan is het belangrijk dat de kantoorinrichting flexibel is en snel aangepast wordt. Een New Work inrichting is de oplossing voor Holland startup.

In de New Work kantoorinrichting van Holland startup zijn er vier zones gecreëerd. In de Connect zone praten de medewerkers van Holland startup op de loungebank over het weekend. Vergaderingen worden gehouden aan de vergadertafel in de Conference zone. Samenwerken met collega’s? Dat doen ze bij Holland startup aan de flexibele werkplekken in de Cowork zone. In de Concentrate zone is plaats voor individueel concentratiewerk.

Holland Startup officeplanner 6Kies jij voor een moderne kantoorinrichting met een industrieel tintje?

 

Met roomdividers worden de zones gescheiden gehouden. Verplaats de roomdividers en je creëert een nieuwe kantoorinrichting. Grote presentatie op de planning? Geen probleem voor Holland Startup! Met de flexibele inrichting maken zij binnen no-time plek voor een groot publiek. Bij Holland startup zijn ze niet afhankelijk van ruimtes met vaste muren. De kantoorinrichting is flexibel en er kan aangepast worden wanneer het nodig is.

De kantoorinrichting van Holland Startup heeft een moderne uitstraling met een industrieel tintje. Dit sluit perfect aan bij het kantoorpand en zijn robuuste plafond. De vloer van het kantoor maakt een statement en brengt kleur aan de inrichting. Hoe wij de kantoorinrichting van Holland Startup beschrijven? Flexibel, functioneel en fris!

De klassieke kantoorinrichting van Robex

Robex zocht een nieuwe inrichting voor hun kantoorpand in Polen. We moesten daarom rekening houden met de Europese normen voor kantoormeubilair. Daarnaast is flexibiliteit erg belangrijk voor Robex. Gaan zij uitbreiden? Dan moet de kantoorinrichting meebewegen. Dit is natuurlijk geen punt voor SKEPP. Met een New Work inrichting en ergonomisch kantoormeubilair heeft Robex een volledig flexibel kantoor.

DSC09784Hier wil je toch lunchen?

 

De lunchruimte van Robex heeft een robuuste uitstraling. Aangezien de roots van dit bedrijf in de metaalbewerking liggen, is er gekozen voor fotobehang met verroest staal. Het complementeert de ruimte en vertelt wat over de achtergrond van Robex. Aan de prachtige klassieke tafel hebben de medewerkers van Robex elke dag een gezellige lunch. De vrijdagmiddagborrel? Die vindt plaats aan de bartafel. Alle elementen komen perfect samen en creëren deze toffe lunchruimte voor Robex.

Het fotobehang met verroest staal komt terug in de werkruimte van Robex. Ook hier heeft de kantoorinrichting een robuuste en industriële uitstraling. De werkplekken bestaan uit zit-sta bureaus en ergonomische bureaustoelen. Zo hebben de collega’s van Robex nu en in de toekomst een gezonde werkplek. En nu we het toch over de toekomst hebben; de kantoorinrichting is helemaal future proof! De inrichting is flexibel zodat een uitbreiding eenvoudig te realiseren is.

DSC9812Zorg ervoor dat jouw werkplek ergonomisch is!

Aan de slag met jouw kantoorinrichting?

Ga jij voor een Scandinavische inrichting net als InIn? Of lijkt jouw droomkantoor meer op dat van City Hub? Monochroom met een vleugje industrieel. Liever een neutralere inrichting als dat van Holland Startup? Of ga jij voor een robuuste uitstraling net als Robex? De uitstraling van jouw kantoorinrichting is helemaal aan jou! Wij zorgen ervoor dat jij in elke inrichting flexibel en comfortabel werkt!

Aan de slag met jouw kantoorinrichting en weet je precies wat je wilt? Bestel jouw nieuwe kantoormeubilair direct in onze webshop. Twijfel jij over jouw kantoorinrichting? Zet jouw kantoorruimte in Officeplanner en begin met inrichten! Nog steeds niet zeker van jouw zaak? Neem dan contact op met onze inrichting experts en zie wat wij voor je kunnen betekenen!


Neem contact op met onze inrichtingexperts!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure