Top 100 Netwerkers: stem op Mattijs Kaak van SKEPP!

  • Door Jari Wesselink
  • dinsdag 24 mei 2016

De Top 100 Netwerkers verschijnt voor de vijfde keer

De Top 100 Netwerkers, een initiatief van Vastgoedjournaal, verschijnt in 2016 voor de vijfde keer. 'Een ranglijst waarvan wij weten dat de markt er naar uitkijkt,' communiceert Vastgoedjournaal op de eigen website. De uitslag wordt bepaald door het aantal stemmen, de netwerker met de meeste stemmen eindigt op de eerste plek. Voor de start van de Provada in juni maakt Vastgoedjournaal de Top 100 Netwerkers van 2016 bekend.


Breng uw stem uit op Mattijs Kaak van SKEPP!

Mattijs Kaak behoort ook tot de lijst van beste netwerkers in de vastgoedsector. Door uw stem uit te brengen, helpt u hem zo hoog mogelijk op de lijst te eindigen. Via deze link kunt u uw stem op hem uitbrengen. U kunt maximaal 3 netwerkers uit de gehele lijst selecteren.

top 100 netwerkers vastgoedjournaal vastgoedsector mattijs kaak skepp kandidaatMattijs Kaak tijdens SKEPP pitch 2016.

De kandidaten zijn geselecteerd op netwerkkwaliteiten

De kandidaten zijn niet allemaal grote namen uit de sector, er zijn ook kandidaten die het netwerk in de luwte onderhouden. Andere kandidaten laten hun gezicht wél zien op alle belangrijke evenementen en weer anderen geven indrukwekkende presentaties. Alle kandidaten zijn geselecteerd op de eigen netwerkkwaliteiten.

STEM HIER OP MATTIJS KAAK!

Lees ook dit nieuwsbericht: Mattijs Kaak in gesprek met Bas van Holten van Merin

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure