Top 10 meest gelezen blogs in 2019

  • Door Madée Reinerink
  • donderdag 16 januari 2020

Bij SKEPP publiceren we wekelijks nieuwe blogs over de laatste trends, interessante kantoorlocaties en andere relevante informatie met betrekking tot kantoorruimtes. Met zo’n grote diversiteit kunnen we ons voorstellen dat sommige blogs van 2019 je wellicht zijn ontgaan. Daarom hebben we de statistieken er even bij gehaald en de top 10 meest gelezen blogs in 2019 op een rijtje gezet. Met andere woorden: blogs die jullie het meest interessant, leuk of het lezen waard vonden. Dit zijn ze: 


1 | Zoveel vierkante meter kantoorruimte heb je nodig per persoon

Onze vastgoedconsultants kregen van potentiële huurkandidaten vaak de vraag hoeveel vierkante meter ze voor hun bedrijf nodig zijn. Niet gek dat deze blog dan ook met stipt op nummer 1 staat! In de blog lees je alles over de regelgeving die vastgesteld is omtrent het aantal vierkante meters en bereken je met de SKEPP Calculator precies hoeveel vierkante meter kantoorruimte je nodig hebt. Zo kun jij na het lezen van de blog een perfecte match maken tussen het aantal aanwezige personen en de hoeveelheid vierkante meters die je nodig hebt. 


Zoveel vierkante meter kantoorruimte heb je nodig

KantoorprankOpzoek naar grappen om je collega in de maling te nemen? ▼ 

2 | De 25 beste kantoorgrappen volgens SKEPP 

Een andere blog die ook goed in de smaak viel afgelopen jaar, was: ‘De 25 beste kantoorgrappen volgens SKEPP’. Iedereen blijkt tijdens het werk wel even toe te zijn aan een beetje ontspannend leesvoer, hiervoor is de blog met kantoorgrappen dan ook uitermate geschikt. De kantoorgrappen zijn ideaal als je door je standaard set met kantoorgrappen heen bent of wanneer het hoog tijd is om payback te nemen op die ene collega. Hier lees je de 25 beste kantoorgrappen volgens SKEPP: 


De 25 beste kantoorgrrappen volgens SKEPP

WerkplekkenEyecatchers geven je kantoorinrichting nét dat beetje extra wat jouw kantoorruimte bijzonder en sfeervol kan maken ▼ 

3 | Zo realiseer jij een sfeervolle kantoorinrichting

Deze blog, die op nummer 3 is geëindigd, valt onder de categorie ‘Kantoorinrichting’. Deze categorie viel afgelopen jaar erg in de smaak onder de lezers. Dit komt met name omdat onder werkgevers de drang naar een kantoorinrichting die up-to-date is nog nooit zo groot is geweest. In de blog ‘Zo realiseer jij een sfeervolle kantoorinrichting’ worden 9 tips gegeven om jouw kantoor te transformeren tot een sfeervol kantoor.  

De categorie 'Kantoorinrichting' viel erg in de smaak onder de lezers. 

Is jouw kantoor inspiratieloos? Mist jouw kantoorinrichting gezelligheid? Hoe richt je een kantoor sfeervol in? Een sfeervolle kantoorinrichting klinkt misschien gemakkelijk, maar is in de praktijk toch een stuk lastiger dan in eerste instantie wordt gedacht. In dit blog lees je over de do’s en don'ts voor een sfeervolle kantoorinrichting: 


Zo realiseer jij een sfeervolle kantoorinrichting

Werkplekken shared office Geloof het of niet, maar kleurgebruik is een belangrijk onderdeel van de kantoorinrichting! ▼ 

4 | Kleurgebruik in de kantoorinrichting 

Kleurgebruik is een belangrijk onderdeel in de kantoorinrichting. Je kiest niet zomaar standaard wit of je lievelingskleur. Kleur in de kantoorinrichting heeft namelijk een enorme impact op de productiviteit van je werknemers. In dit blog lees je alles over de laatste kleurtrends en welke kleur het meest geschikt is voor jouw kantoorinrichting. Met het juiste kleurgebruik maak jij jouw werknemers gelukkiger en productiever! 


Kleurgebruik in de kantoorinrichting

skepp hq meeting box2De eerste voorzieningen, zoals de SKEPP Meetingbox, zijn al geplaatst in Enschede ▼ 

5 | The road to Officekit (2/4): SKEPP lanceert eerste Officekit locatie

De blogserie ‘The road to Officekit’ gaat over het nieuwe product van SKEPP, namelijk Officekit. De ontwikkeling van Officekit is in volle gang. In het tweede blog van de blogserie lees je over de lancering van de eerste Officekit locatie. In het derde blog wordt ingegaan op de features van Officekit. 

De ontwikkeling van Officekit is in volle gang.

Officekit biedt tech-componenten voor verhuurders. De vele tech-componenten die Officekit biedt zorgen voor een automatiseringsslag in jouw kantoorpand. Voorbeelden van deze tech-producten zijn: smart lock, sensor, payment display. Met hospitality-faciliteiten brengt Officekit leven in een kantoorpand. 

industriele kantoorinrichtingEen prachtig voorbeeld van een industriële kantoorinrichting! ▼ 

6 | 5 tips voor een industriële kantoorinrichting 

Een industriële kantoorinrichting is geïnspireerd op fabriekspanden en -interieurs. Een industrieel design is erg stoer en robuust. Kenmerken van industriële kantoorruimtes zijn een betonnen vloer, ijzeren pilaren en een openliggend plafond waardoor je de leidingen ziet. In dit blog lees je 5 tips, zodat jij jouw kantoorruimte kan inrichten volgens deze stoere trend. Doe er dus vooral je voordeel mee! 


5 tips voor een industriële kantoorinrichting

loungeruimte in het kantoorpandMet het 6-stappenplan zorg je er voor dat de onderhandeling over de huurvoorwaarden een succes wordt! ▼ 

7 | Succesvol onderhandelen over huurvoorwaarden doe je zo 

Bij het huren van een kantoorruimte zal jij als huurder een huurcontract moeten ondertekenen. Hierin worden verschillende bepalingen in vastgelegd, zoals de huur, het aantal vierkante meters en andere reglementen. Als huurder heb jij de mogelijkheid om eerst over deze bepalingen te onderhandelen. Met het stappenplan in dit blog zorg jij ervoor dat de onderhandeling over de huurvoorwaarden gegarandeerd tot een succes leidt! 


Succesvol onderhandelen over huurvoorwaarden

Kantoorruimte Mathenesserdijk 418E De kantorenmarkt verandert voortdurend. Ben jij op de hoogte van de laatste veranderingen? ▼ 

8 | Dit zijn de 7 belangrijkste veranderingen in de kantorenmarkt in 2019 

Verandert de kantorenmarkt door de wijzigingen in de regelgeving? Zal de vraag naar flexibiliteit in 2019 zich voortzetten? Jaarlijks vinden er nieuwe ontwikkelingen plaats in de vastgoedmarkt en blijven bepaalde trends in trek. In het blog ‘Dit zijn de 7 belangrijkste veranderingen in de kantorenmarkt in 2019’ worden de belangrijkste ontwikkelingen van 2019 volgens SKEPP op een rijtje gezet:


De 7 belangrijkste veranderingen in de kantorenmarkt

Kantoorruimte huren bij skeppBen jij van plan om kantoorruimte te huren? ▼ 

9 | Zo profiteer je als huurder van btw belaste huur van kantoorruimte 

Wil jij meer informatie inwinnen over de btw op onroerende zaken, voorbelasting en btw-belaste (ver)huur? In het blog ‘Zo profiteer je als huurder van btw belaste huur van kantoorruimte’ leggen we je uit hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Doe er dus vooral je voordeel mee! 


Profiteer als huurder van btw belaste huur van kantoorruimte

Kantoorruimte Marten Meesweg 25 G RotterdamJe ziet het steeds meer: grotere concentratieplekken. Lees alle trends ▼ 

10 | De 9 kantoortrends in 2019 

Last but not least: de blog met dé 9 kantoortrends in 2019. Zoals we eerder al benoemden is de drang onder de werkgevers naar een kantoorinrichting die up-to-date is nog nooit zo groot geweest. Niet voor niets dus ook dat deze blog ook in het rijtje staat van top 10 meest gelezen blogs in 2019. Tegenwoordig beschikken steeds meer kantoren over de nieuwste en meest innoverende ontwikkelingen. Echter, wat waren dé kantoortrends van 2019? Lees het in dit blog: 


De 9 kantoortrends in 2019

Blijf op de hoogte voor meer leesvoer!

Dat was het dan! Je bent door het lijstje van de top 10 meest gelezen blogs in 2019 heen. In 2020 komen we gegarandeerd met nog meer inspirerende, informatieve en leuke blogs! Blijf hiervan vooral op de hoogte door de blogpagina van SKEPP wekelijks in de gaten te houden. Ben je na het lezen van deze blog nog niet uitgelezen? Neem dan meteen een kijkje op de onze blogpagina!  


Bekijk de laatste blogs!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure