The road to Officekit (2/4): SKEPP lanceert eerste Officekit-locatie

  • Door Jari Wesselink
  • dinsdag 22 januari 2019

Primeur! SKEPP start nog dit kwartaal met Officekit in Enschede. Officekit is het vierde product dat door SKEPP wordt ontwikkeld. Met hospitality-faciliteiten brengt Officekit leven in een kantoorpand. De combinatie met verschillende tech-oplossingen verhoogt op efficiënte wijze de attractiviteit van het pand.


Vlak voor de jaarwisseling werd de match gevonden met het kantoorpand aan de Brouwerijstraat 1 te Enschede, het voormalig hoofdkantoor van Grolsch en een icoon in de regio. Het kantoorpand beschikt over ruim 8.000 m2 bruto vloeroppervlak en ligt in het hart van Roombeek. Deze wijk groeit in hoog tempo uit tot dé uitvalsbasis voor snelgroeiende tech-bedrijven, zoals Moneybird, TRIMM en Thuisbezorgd.nl. Momenteel biedt het kantoorpand huisvesting aan onder andere The Cee Spot community en Innovadis.

SKEPP past in Enschede het breedste pakket aan tools uit Officekit toe, waardoor alle componenten in een zeer representatieve locatie gefinetuned kunnen worden.

Voor Officekit is deze locatie bij uitstek geschikt als ‘launching site’. Het pand wordt zowel van binnen als van buiten grondig gerenoveerd en gemoderniseerd. Tevens wordt gestreefd naar een energielabel A. Vervolgens worden de verschillende Officekit-componenten whitelabel geïntegreerd in het pand en toegespitst op de branding van de verhuurder. Al met al krijgt het pand hierdoor een geheel nieuwe lading. De oplevering staat al gepland aan het einde van dit kwartaal.

kantoorpand brouwerijstraat enschede roombeek

Een impressie van hoe de buitenzijde van de eerste Officekit-locatie in Enschede eruit komt te zien, na de verbouwing.

De eerste voorzieningen, zoals de SKEPP Meetingbox, zijn al geplaatst in Enschede

SKEPP past in Enschede het breedste pakket aan tools uit Officekit toe, waardoor alle componenten in een zeer representatieve locatie gefinetuned kunnen worden. Er wordt reeds getest met het op innovatieve wijze aansturen van de ‘Kantoorhero’ en de schoonmaak. Ook wordt in nauwe samenspraak met de pandeigenaar vorm gegeven aan de inrichting van het sociale hart van het pand.

Huurders hebben alvast toegang tot de unieke SKEPP Meetingbox. Op korte termijn kan ook gratis koffie en thee worden gepakt, terwijl een gesponsorde lunch wordt geserveerd in een speciaal hiervoor ontwikkeld stijlvol lunchmeubel. De betaling van de lunch vindt contactloos plaats, zonder tussenkomst van personeel.

Untitled design5De SKEPP Meetingbox in het pand aan de Brouwerijstraat in Enschede.

Gemak en inzicht door tech-oplossingen

Daarnaast biedt Officekit ‘toegang’ in de breedste zin van het woord. Via de mobiele app krijgen huurders toegang tot de parkeerplaatsen, is de voordeur te openen en kan het eigen kantoor of de unit worden geopend. Bezoek wordt ontvangen via een digitale receptie, waar direct contact wordt gezocht met de desbetreffende huurder.

Daarnaast voorziet Officekit in een sensoroplossing waarbij huurders per unit of zelfs per sectie van een kantoor inzicht krijgen in de temperatuur, luchtkwaliteit, lichtinval en bezettingsgraad. Dit opent de deur naar het sturen op een verhoogde efficiëntie bij gebruik van faciliteiten. Mede hierdoor biedt Officekit bijvoorbeeld all-in schoonmaak van zowel algemene ruimtes als kantoorruimtes.

IMG 969Het lunchmeubel in ontwikkeling in de werkplaats.

Gemakkelijk toegang tot alle faciliteiten via je persoonlijke app

Door het brede aanbod aan Office as a Service oplossingen van SKEPP worden huurders en pandeigenaren gemakkelijk voorzien van aanvullende services. Zo hebben huurders te allen tijde toegang tot de virtuele plattegrond van de eigen kantoorruimte en kan meubilair met een druk op de knop worden op- en afgeschaald. Ook vanuit administratief oogpunt worden huurder én pandeigenaar voorzien van tools om gemakkelijk en overzichtelijk zelf in control te zijn. In de app krijgen beide partijen actueel inzicht in lopende contracten en facturen.

Pandeigenaren, operators en verhuurders kunnen daarnaast kinderlijk eenvoudig en geautomatiseerd in eigen huisstijl een huurvoorstel uitbrengen, deze converteren in een (ROZ) huurcontract en de facturatiestroom op gang brengen. De ‘Kantoorhero’ voorziet desgewenst zelfs tussentijds in de bezichtiging.

Door het brede aanbod aan Office as a Service oplossingen van SKEPP worden huurders en pandeigenaren gemakkelijk voorzien van aanvullende services.

Lees ook onze andere updates omtrent Officekit!

Enkele weken geleden berichtte SKEPP voor de eerste keer over de ontwikkelingen van het vierde product, Officekit. In ‘The road to Officekit (1/4): SKEPP ontwikkelt smart product dat oplossingen biedt voor pandeigenaren’ kwam uitgebreid aan bod hoe Officekit het serviceniveau voor huurders verhoogt, net als de vele voordelen voor pandeigenaren, operators en verhuurders. Bovendien werd de rol van de ‘Kantoorhero’ toegelicht. In 'The road to Officekit (3/4): Deze hospitality- en tech-oplossingen biedt Officekit' worden meerdere features van het product uitgelicht. 

Houd ons platform in de gaten voor nieuwe updates

De ontwikkeling van Officekit is in volle gang en de lancering van de eerste Officekit-locatie komt snel dichterbij! De komende periode zullen verdere updates volgen van de ontwikkelingen, nieuwe features en uiteraard de lanceringsdatum in Enschede. Mochten er vragen zijn over Officekit of een van onze andere producten, neem dan gerust contact op met SKEPP door op onderstaande button te klikken, te bellen naar 085 877 05 19 of te mailen naar info@skepp.com. We will keep you informed about Officekit!


Neem contact op

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure