Terugblik op de eerste editie van De Gouden SKEPP

  • Door Jari Wesselink
  • maandag 11 juli 2016

De Gouden SKEPP 2016: 8 interessante pitches

Op 30 juni stond de eerste editie van De Gouden SKEPP op het programma. Vanaf nu zal iedere tweede donderdag van de zomer De Gouden SKEPP georganiseerd worden. Aimforthemoon Experience mag zich de winnaar van De Gouden SKEPP 2016 noemen. De pitch van Margriet Buseman en Laura van Dijk werd beoordeeld met de meeste stemmen. De twee dames lieten 7 bedrijven onder zich.


de gouden skepp 2016 publiek personen atoomclub amersfoortHet publiek luistert aandacht naar de pitches tijdens De Gouden SKEPP.

Kees de Jong gaf zijn visie op snelgroeiende bedrijven

Mattijs Kaak van SKEPP had de presentatie van het evenement in handen en kondigde als Kees de Jong als eerste spreker aan. Hij is onder meer bestuurslid van nlgroeit, dat verbonden was aan De Gouden SKEPP. De Jong gaf zijn visie op groei en kan een heuse 'groeigoeroe' genoemd worden. Hij richtte onder andere meerdere snelgroeiende bedrijven op en schreef columns over groei in Sprout en het Financieel Dagblad. Daarnaast is De Jong huurder binnen de AtoomClub-vestiging in Amsterdam.

de gouden skepp 2016 spreker kees de jongKees de Jong tijdens De Gouden SKEPP.

Het publiek als jury tijdens De Gouden SKEPP 2016

Nee, geen samengestelde jury maar het aanwezige publiek bepaalde wie De Gouden SKEPP 2016 won. Iedereen ontving een muntstuk en diende de munt na afloop van de pitches in een stembuisje (zie foto hieronder) te deponeren, om zodoende te bepalen wie het beeld van De Gouden SKEPP en het geldbedrag van €2.500,- won.

stemmodule de gouden skepp atoomclub amersfoort a1 2016De stembuisjes waar alle aanwezigen een muntstuk in konden deponeren om zo mede te bepalen wie de winnaar werd.

Aimforthemoon Experience blijft AppyThings en CityHub voor

De dames van Aimforthemoon Experience kroonden zich tot de eerste winnaar van De Gouden SKEPP. Met 24 stemmen werd Aimforthemoon Experience met een grote voorsprong de winnaar. AppyThings eindigde als nummer 2 met 15 stemmen, gevolgd door CityHub met 11 stemmen. De andere bedrijven die pitchten tijdens het evenement waren: PNO Consultants, MyLaps, Need State One, Stickfilm en Franky Cherry.

winnaar de gouden skepp 2016 aimforthemoon prijzengeldDe winnaars van Aimforthemoon met het beeld van De Gouden SKEPP en de cheque.

AtoomClub Amersfoort A1 geopend tijdens het evenement

De Gouden SKEPP 2016 vond plaats in de nieuwste vestiging van kantoorbelevingsconcept AtoomClub in Amersfoort, direct aan de snelweg A1. Dit omdat De Gouden SKEPP tevens de opening van de nieuwste AtoomClub. Het is de bedoeling dat het evenement ieder jaar gaat plaatsvinden in een kantoor dat geopend wordt.

entree kantoorgebouw amersfoort maanlander ingang personen koffiecornerDe entree van AtoomClub Amersfoort A1.

Lees ook dit nieuwsbericht: Aimforthemoon gebruikt prijzengeld De Gouden SKEPP voor challenge

Bekijk het fotoalbum op Facebook met 39 foto's van De Gouden SKEPP

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure