Team van SKEPP uitgebreid met nieuwe medewerkers

  • Door Jari Wesselink
  • woensdag 13 april 2016

Zeven nieuwe medewerkers bij SKEPP design+build

Sinds 1 januari van dit jaar zijn er 7 personen begonnen met werken bij de design+build-tak. Jeroen Leferink is vanaf 1 januari in dienst als Uitvoerder, iets dat SKEPP in november al aankondigde in een nieuwsbericht. Daarnaast is Evelien Koekoek in dienst gekomen vanaf 25 januari als Architecte.


Dennis de Swart maakte op 16 februari zijn entree als Software Developer, terwijl Klaasjan Nijland is begonnen als inkoper op 14 maart van dit jaar. Op 1 april startte zowel Mandy Smit (als Interieurarchitecte) en Ronald Link (als Projectleider). Tot slot is Mark Molenaar op 18 april begonnen in zijn functie als Ontwerper bij de SKEPP.

Ook nieuwe SKEPP'ers bij bij SKEPP huren+verhuren vanaf juli

Melvin Hamer en Jari Wesselink zijn momenteel al parttime werkzaam binnen het huren+verhuren-team, Kas Bruinsma is momenteel aan het afstuderen bij SKEPP. Vanaf 1 juli zal Melvin Hamer fulltime als Hoofd Development aan de slag gaan, Jari Wesselink zal vanaf 1 september fulltime de functie van Hoofd Content & Marketing gaan vervullen. Kas Bruinsma start ook op 1 september als Vastgoedconsultant.

Ook werken bij SKEPP? Bekijk de openstaande vacatures!

Ziet u het ook zitten om te werken bij SKEPP? Dan is het belangrijk om te weten dat er momenteel een aantal vacatures zijn. Bij SKEPP design+build zijn er vacatures voor een Webdeveloper, een Calculator/Werkvoorbereider en een PHP/C++ Developer. Bij het huren+verhuren-team wordt nog gezocht naar een stagiair als Front-end developer en een stagiair Marketing & Communicatie.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure