Sven Brookhuis over 'kantoorbelevingsconcepten' in TC Tubantia

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 27 november 2015

Sven Brookhuis spreekt over oVVice, AtoomClub, BounceSpace en SKEPP design+build

De nieuwe vestiging van oVVice bij station Alexander in Rotterdam lijkt meer op een bar met lounges, dan op een kantoor. In het kantoorgebouw zijn zitjes, vergaderruimtes en een luxe koffiebar aanwezig.


Hoe een hippe werkruimte in Rotterdam ontstaan is

Het kantoor, dat drie jaar leeg stond, werd voor een bodemprijs gekocht van de bank. Het kantoorpand werd volledig gestript en glas verving muren. Zo ontstond een hippe werkruimte in Rotterdam.

Formules die kantoren ontwerpen voor energieke werkplekken

Brookhuis heeft met verschillende compagnons drie formules ontwikkeld voor kantoren, waar energieke werkplekken te vinden zijn: oVVice, de AtoomClub en BounceSpace.

De gebouwen van AtoomClub liggen langs snelwegen in Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. In Rotterdam, Amsterdam en Arnhem, vlakbij stations liggen de kantoorpanden van oVVice. En de twee kantoren van BounceSpace, in Amsterdam en Eindhoven, zitten in binnensteden.

Zoeken naar een geschikt pand in de grootste stad van Twente, Enschede

Sven Brookhuis ziet mogelijkheden voor een formule in Enschede. "We zijn in Enschede op zoek naar een geschikt pand om een vestiging van oVVice te beginnen." Het kantoor moet minstens 3.000 m2 groot zijn en natuurlijk nabij een station liggen.

SKEPP design+build, gespecialiseerd in het verbouwen en (her)inrichten van kantoren

Samen met Jan Brink uit Albergen en Amsterdammer Mattijs Kaak is hij ook eigenaar van SKEPP design+build in Albergen, gespecialiseerd in het verbouwen en herinrichten van kantoren.

Bekijk hier projecten van SKEPP design+build

Lees hier het volledige artikel op Tubantia.nl

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure