Succesvolle maand voor verhuurteam SKEPP

  • Door Jari Wesselink
  • woensdag 10 februari 2016
  • 10

Het verhuurteam van SKEPP heeft als doel om nieuwe huurders onder te brengen bij verhuurders door heel Nederland en zelfs buiten onze landsgrenzen. SKEPP heeft de afgelopen maand volop deals gesloten, dus SKEPP kan terugkijken op een zeer succesvolle maand januari.


SKEPP succesvol in het centrum van Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en ook in de vastgoedwereld een belangrijke stad. Mede daarom is SKEPP content dat het mooie deals heeft kunnen doen in Amsterdam de afgelopen maand.

voorzijde kantoor aan keizersgracht in amsterdam te huur

Het kantoorpand 'The Mood' aan de Keizersgracht in Amsterdam.

Deals aan de Keizersgracht en de Herengracht in Amsterdam

Aan de bekende Keizersgracht bracht SKEPP drie nieuwe partijen binnen in kantoorgebouw 'The Mood' (zie de foto hierboven). Ook wisten de vastgoedconsultants een mooie huurder onder te brengen in het kantoor 'De Bary' aan de Herengracht. Daarnaast zijn bij verhuurder WeWork verschillende huurders ondergebracht in de kantoren 'Weteringschans' en 'Metropool' in Amsterdam.

loungeruimte met banken voor informele overleggen aan weesperstraat in amsterdam

Een loungeruimte in 'Metropool' in Amsterdam.

Grote deals in de twee grote steden: Amsterdam en Rotterdam

Niet alleen in Amsterdam was SKEPP succesvol in januari, ook in Rotterdam heeft SKEPP meerdere deals gedaan. Ondere andere bij Intercity Management en Workspot heeft SKEPP een aantal nieuwe huurders ondergebracht.

SKEPP bracht ook huurders onder elders in Nederland

Het verhuurteam van SKEPP richt zich niet alleen op de twee grootste steden van Nederland, als het gaat om het matchen van huurkandidaten en dé geschikte kantoorruimte. In januari werden ook huurders voorzien van kantoorruimte in bijvoorbeeld Utrecht, Maastricht, Haarlem, Alkmaar, Apeldoorn en zelfs in het pittoreske Kockengen. Dus voor het vinden van een geschikte kantoorruimte, waar ook in Nederland, bent u bij SKEPP aan het juiste adres!

Benieuwd hoe SKEPP te werk gaat? Bekijk het in de video!

Bekijk hoe het verhuurteam van SKEPP, eerder bekend onder de naam SKEPP online, te werk gaat via deze video op YouTube. Hierin is ook te zien hoe de design+build-tak werkt en krijg je ook informatie over de kantoorbelevingsconcepten van SKEPP.

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!