SKEPP verzorgt nieuw kantoorpand I&O Research in Amsterdam

  • Door Jari Wesselink
  • dinsdag 29 december 2015

Aan het IJ in Amsterdam, daar opent I&O Research op maandag 4 januari haar nieuwe vestiging. Het bedrijf, dat afkomstig is uit Enschede, is een toonaangevend onderzoek- en adviesbureau.


SKEPP realiseert het nieuwe kantoorgebouw in samenwerking met NDI

"Wij zijn verantwoordelijk voor het bouwen van de wanden, vloeren, signing en het interieur," zegt projectmanager Nienke Schram. "Tevens hebben we het project gecoördineerd en nauw samengewerkt met NDI om alles gereed te maken voor I&O Research."

SKEPP inrichting kantoor Amsterdam

Alle personeelsleden verplaatsen naar het nieuwe kantoor in Amsterdam

De onderneming werkt tot januari ook vanuit Hoorn en Nieuwegein, maar deze vestigingen zullen sluiten. De personeelsleden van I&O Research die werkzaam zijn vanuit deze locaties zullen verplaatsen naar het moderne kantoorpand in Amsterdam.

Bekijk hier andere projecten van de design+build-tak van SKEPP

Lees hier een artikel dat De Twentsche Courant Tubantia schreef over het nieuwe kantoor van I&O Research

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure