SKEPP verzorgt inrichting nieuwe huisvesting Dept in Rotterdam

  • Door Jari Wesselink
  • donderdag 8 september 2016

Opnieuw een prachtig project voor SKEPP design+build

SKEPP bericht regelmatig over de diverse projecten van SKEPP design+build en ook deze maand is er weer een project dat SKEPP onder de aandacht wil brengen. De inrichting van de nieuwe huisvesting van Dept in het iconisch kantoorgebouw 'Central Post' in Rotterdam wordt namelijk verzorgd door SKEPP design+build.


iconisch kantoorpand centrum rotterdam inrichting design SKEPPHet kantoorgebouw 'Central Post' in het centrum van Rotterdam. (Bron foto: Reflexxion Architecture)

De laatste hand wordt momenteel gelegd aan de inrichting

SKEPP design+build is samen met Nicemakers uit Amsterdam momenteel bezig om de laatste hand te leggen aan de inrichting van ruim 3000 m2 kantoorruimte in het kantoorpand 'Central Post' in hartje Rotterdam. Medio september zullen de eerste medewerkers van Dept de werkzaamheden gaan uitvoeren vanuit het nieuwe onderkomen in het centrum van Rotterdam.

inrichting kantoorgebouw rotterdam centrum skepp design buildEr wordt momenteel hard gewerkt aan de inrichting.

Geen echte naamsverandering, Dept wordt een co-brand

Digitaal bureau TamTam heeft een nieuw merk opgericht van waaruit het de nationale en internationale groeiplannen gaat uitvoeren. Onder de vlag Dept wordt de komende periode ook een aantal overnames gedaan. Van een echte naamsverandering is voorlopig echter geen sprake. Dept, uit te spreken als 'dept' en niet als 'department', wordt een co-brand. De bestaande labels worden 'part of Dept'. Naast TamTam zijn dat: Expand Online, a friend of mine en Second Degree.

Lees ook dit nieuwsbericht: HNK Rotterdam Westblaak, project van SKEPP, officieel geopend

Bekijk afgeronde projecten van SKEPP design+build

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure