SKEPP vertelt docenten over ontwikkelingen in kantorenland

  • Door Thijs van Eerden
  • vrijdag 21 november 2014
  • 10

Rondleiding door HNK

Na een goede kop koffie begon het programma voor de docenten met een rondleiding door HNK Rotterdam: een kantoorgebouw dat bekend staat om z’n eigenwijze kantoordesign en dynamische werkomgeving. “Tijdens ons rondje door HNK hebben we uitgelegd dat saaie, suffe kantoren niet leiden tot nieuwe ideeën”, zegt Joost Lansink, manager van SKEPP online. “Om tot nieuwe inzichten te komen heb je een inspirerende kantooromgeving nodig die aanzet tot nadenken en waar creativiteit gestimuleerd wordt. HNK Rotterdam is natuurlijk bij uitstek de plek om deze boodschap te illustreren.”


Rol van een online lead generator

Aansluitend op de rondleiding presenteerden SKEPP en NSI enkele Pecha Kucha’s: korte, creatieve presentaties over de actuele ontwikkelingen in de kantorensector. Lansink gaf daarbij tekst en uitleg over de rol van een online lead generator, voor de meeste docenten een tot dan toe onbekend fenomeen. “Ik heb verteld dat een online lead generator zoals SKEPP online de verbindende factor is tussen huurder en verhuurder”, aldus Lansink. “Wij brengen online vraag en aanbod samen, waardoor verhuurders meer huurders (leads) genereren voor hun kantoor. Voor de docenten was dit een behoorlijke eyeopener, aangezien de online lead generator een tamelijk nieuwe actor op de vastgoedmarkt is. ”­

Landelijke scholingsdag

De bijeenkomst in HNK was er in een in het kader van een landelijke scholingsdag voor docenten van de opleiding Vastgoed en Makelaardij, waarbij SKEPP is gevraagd een inspirerend programma te verzorgen. De docenten waren afkomstig van vier hbo-scholen: Hanzehogeschool, Fontys, Hogeschool Rotterdam en het Saxion. Bij laatstgenoemde houdt SKEPP binnenkort enkele gastcolleges om aankomende vastgoedprofessionals te inspireren.

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!