SKEPP spotlight | SKEPP gaat van start in België en Duitsland

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 19 mei 2017

Uitgroeien tot een gevestigde naam in de kantorenwerelden van België en Duitsland

SKEPP startte eind 2013 als online broker in kantoorruimte in Nederland en maakt inmiddels een transitie door naar een proptech bedrijf. Het bedrijf zal per juni starten in België, later dit jaar rolt het concept ook uit naar Duitsland. Daarmee zal SKEPP ook een gevestigde naam worden in de kantorenwerelden van onze zuider- en oosterburen.


sociaal hart kantoorgebouw skepp albergen twenteEen impressie van SKEPP HQ Nederland, dat in 2016 gemoderniseerd is.

SKEPP start al per juni in België en per september in Duitsland

Per juni start het bedrijf al in België. In eerste instantie richt het zich vooral op het Nederlandstalige deel van het land. De opstart van SKEPP België is in handen van Mart de Vos, die momenteel de acquisitie van nieuwe kantoren door heel Nederland verzorgt voor SKEPP. De 24-jarige Tukker zal aan de slag gaan als Sales & Content Specialist Belgium en neemt in eerste instantie zowel de sales- als de contentwerkzaamheden voor zijn rekening.

Na de start in België per juni, zal in september van dit jaar SKEPP Duitsland zijn intrede doen. Om het concept in Duitsland op te starten is SKEPP op zoek naar een Sales & Content Specialist Germany. Het zal een persoon zijn met een Duitse nationaliteit, die bovendien de Nederlandse taal goed beheerst, salesgericht is en over bovengemiddelde commerciële vaardigheden beschikt.

skepp belgium mart de vos sales content specialistMart de Vos, die als Sales & Content Specialist Belgium aan de slag gaat.

SKEPP werkt voor 1250 kantoren en 350 verhuurders in Nederland

SKEPP is van oorsprong een Twents bedrijf, dat door middel van de website SKEPP.nl al bijna 4 jaar dagelijks bedrijven in contact brengt met verhuurders van kantoorruimte. In oktober 2016 heeft SKEPP het bedrijf Launchdesk overgenomen. Dit bedrijf voorziet zzp’ers en freelancers in het huren van werkplekken, vooral in de Randstad. Nadat beide platformen zijn samengevoegd, zijn vastgoedkennis en developmentstrategie bij elkaar gebracht. Iets dat zorgt voor een uitermate goed werkende combinatie.

De beide platformen werken in totaal voor 1250 kantoren in Nederland en ruim 350 verhuurders van kantoorruimte. Door de overname van Launchdesk verzorgt het voor verhuurders ook de administratie, facturatie, documentatie en de opstart van het eventuele incassotraject. Inmiddels verzorgt SKEPP deze dienst voor ruim 75 verhuurders in Nederland. Iets dat de ontwikkeling naar een proptech bedrijf in een stroomversnelling brengt.

skepp hq nederland social hart modern tofEr is ook ruimte voor ontspanning in het sociale hart van SKEPP HQ Nederland.

Personeelsbestand gegroeid met 500% in een jaar

Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat het personeelsbestand van het van oorsprong Twentse bedrijf groeide van 4 naar 20 personen in een jaar tijd. Daarnaast staan altijd meerdere vacatures open bij het bedrijf, waardoor de groei nog meer gestaag krijgt. De vastgoed gerelateerde onderneming is op dit moment bezig om systemen te ontwikkelen die ervoor zorgen dat verhuurders nog meer ontzorgd worden.

Lees ook: SKEPP spotlight | Huurcontracten, facturatie en documentatie via SKEPP

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure