SKEPP spotlight | Onlangs gedane deals in grootste steden van Nederland

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 17 februari 2017

Vele bedrijven blij met nieuwe kantoorruimte in Amsterdam

SKEPP heeft de afgelopen tijd een aantal deals gedaan in onze hoofdstad, Amsterdam. Van het centrum tot Sloterdijk en van Zuid tot de Houthavens. We pikken er een aantal uit: via SKEPP huurde een partij een ruimte van 30 m2 aan het Gustav Mahlerplein op de Amsterdamse Zuidas. Aan het Prins Bernhardplein werd 50 m2 gehuurd, terwijl we aan de Warmoesstraat in hartje Amsterdam een deal van 50 m2 kantoorruimte noteerden.


gemeubileerde kantoorkamer amsterdam warmoesstraat huur kantoorEen kantoorruimte in het kantoorpand aan de Warmoesstraat in Amsterdam.

Ook huurden enkele ondernemers via SKEPP een grotere unit van boven de 100 m2. Aan het Kleine-Gartmanplantsoen, vlakbij het Leidseplein, maakten we bijvoorbeeld een partij blij met een kantoorruimte van 157 m2. Aan de Barbara Strozzilaan op de Zuidas vond een bedrijf een geschikt kantoor van 250 m2. SKEPP is erg blij dat het meerdere bedrijven heeft kunnen huisvesten in samenwerking met verhuurders in Amsterdam.

Huren in een andere Nederlandse stad? Ook dan ben je uiteraard bij ons aan het juiste adres!

Nee, zeker niet alleen in onze hoofdstad helpt SKEPP huurders aan een nieuw kantoor. Ook in de tweede stad van Nederland waren we succesvol. In Rotterdam werd, met behulp van ons, een kantoor van 139 m2 aan het Hofplein gehuurd, terwijl aan de Binckhorstlaan in Den Haag een oppervlakte van 210 m2 werd gehuurd. Aan de Orteliuslaan in Utrecht werden deals met in totaal een oppervlakte van 104 m2 beklonken.

gemeenschappelijke ruimte kantoorgebouw orteliuslaan utrecht gemeubileerdEen gemeenschappelijke ruimte binnen het kantoorpand aan de Orteliuslaan in Utrecht.

De afgelopen periode vonden meerdere partijen een nieuwe vestigingslocatie bij dezelfde verhuurder in Eindhoven, met een totale oppervlakte van 337 m2. Maar ook in een kantoorpand aan Le Havre in Eindhoven realiseerden we een deal van 201 m2. In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven maar ook in bijvoorbeeld Friesland, Limburg of Twente is SKEPP thuis op kantoor.

Lees ook: SKEPP spotlight | Gesponsorde bus veilig aangekomen in Gambia

Lees ook: SKEPP tech | Deze 5 fantastische tips maken je onderneming (nog) succesvoller!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure