Eerste URBAN-locatie van SKEPP geopend in Vianen

  • Door Jari Wesselink
  • dinsdag 28 november 2017
  • 10

Met URBAN werk je op basis van het door SKEPP ontwikkelde concept C4

De eerste URBAN-kantoorruimte is onlangs ingericht in een kantoorpand aan De Limiet in Vianen. Het inrichtingsconcept brengt kantoren tot leven door ruimte te bieden om te verbinden, vergaderen, werken en concentreren. URBAN is 100% flexibel, op basis van duurzame producten en gebaseerd op het door SKEPP ontwikkelde concept C4: activity based werken in een hippe omgeving.


vianen de limiet kantoorruimte urbanEen impressie van de URBAN-kantoorruimte aan De Limiet in Vianen.

De industriële variant van officeplanner op basis van een vaste huurprijs per maand

URBAN is een van de stijlen van het prefab design inrichtingsconcept officeplanner. Het is de industriële variant dat zich kenmerkt door de ergonomische werkplekken, warme stoffen, lichte kleuren en een afgestemd pallet aan kleuren. Het is 100% flexibel, zowel product-technisch als financieel. Binnen 1 week is de inrichting aan te passen.

Het inrichtingsconcept is namelijk op basis van een vaste huurprijs per werkplek per maand van €233,-. Je hebt dan de URBAN-kantoorruimte; gas, water en licht; een bijdrage van het onderhoud van het gebouw; een inbouwpakket op maat en uitstekende WiFi. Je ontvangt een gratis indelingsplan, de overeengekomen inrichting is binnen 1 week ingericht en je ontvangt een programma van eisen op basis van C4.

URBAN is op basis van duurzame producten en afschrijving vindt plaats op basis van delen in plaats van bezitten. Met URBAN speel je in op blijvende verandering, bijvoorbeeld op de groei van je bedrijf. Maar ook door automatisering en robotisering. Doordat URBAN flexibel is, kan binnen 1 week de ruimte heringericht worden.

Bekijk hieronder de video van URBAN aan De Limiet in Vianen en krijg een indruk van de hippe kantoorruimte.

Kantoorruimte met plek voor informele overleggen, om te vergaderen, werken en concentreren

Het prefab design inrichtingsconcept officeplanner, en dus ook URBAN, is op basis van het door SKEPP ontwikkelde concept C4. Het bestaat uit 4 zones: Connect, Conference, Cowork en Concentrate. Bij URBAN heb je plek voor informele praatjes, zijn er vergader- en presentatieruimten, heb je werkplekken en kan een werknemer zich terugtrekken om te concentreren. Alles wat je nodig hebt op kantoor.

Deze zones zijn ook terug te vinden in de URBAN-kantoorruimte op de tweede verdieping in het kantoorpand aan De Limiet in Vianen. Met C4 benut je de ruimte optimaal, stimuleer je bovendien beweging op kantoor en gun je de werknemer veel vrijheid. Bovendien bespaar je op de kosten.

urban vianen team table connect kantoorinrichtingDe Team Table, de plek voor bijvoorbeeld een gezamenlijke lunch of informeel overleg.

Plekken voor een informeel overleg, gezamenlijke lunch of brainstormsessie

Een van de zones van URBAN is Connect. De Team Table is de plek waar je gezamenlijk kunt lunchen, een VrijMiBo kunt organiseren of even een kopje koffie drinkt met een zakelijke relatie. Dat kopje koffie kun je ook nuttigen in de Lounge, waar je ook een brainstormsessie of een vluchtig overleg kunt organiseren. Dan is er nog de Connect Bench, waar je afgezonderd met een collega kunt overleggen. Deze Connect Bench is simpel om te turnen tot werkplek en andersom.

urban connect loungeruimte connectruimte kantoorruimteBovenaan de afbeelding zie je de Lounge, aan de onderzijde de Connect Bench.

De Big Cocon als basis voor de Conference-zone in de kantoorruimte

Een plek om een belangrijke meeting te houden, waar je toekomstplannen smeedt en waar formele gesprekken plaatsvinden. Aan zo’n plek heeft ieder bedrijf behoefte en ook hieraan is gedacht bij URBAN. De Big Cocon voorziet hierin. Het is onderdeel van de zone Conference, zoals ook in de kantoorruimte in Vianen.

afgesloten vergaderruimte kantoorpand vianen de limiet urbanIn de Big Cocon beleg je formele vergaderingen of presenteer je nieuwe ideeën.

Werken in de Cowork-zone die binnen 1 week aan te passen is

In een kantoorruimte moet er naast plek om te connecten en meeten uiteraard ook plek zijn om te werken. In de Workbase zijn werkplekken opgenomen. Het aantal werkplekken is af te stemmen op de grootte van bedrijven en gemakkelijk aan te passen. Groeit de organisatie? Dan zijn er extra werkplekken te creëren en binnen 1 week op te leveren. Het voordeel van URBAN is dus de flexibiliteit die bijvoorbeeld de zone Cowork met zich meebrengt.

(flex)werkplekken kantoorpand vianenDe Workbase, de ergonomische werkplekken waar je lekker kunt werken.

Geconcentreerd werken in de Small Cocon, Focus Chair of Focus Booth

Ook niet geheel onbelangrijk op kantoor: plekken om je terug te trekken, niet afgeleid te worden en dus geconcentreerd aan de bak te kunnen. In de Small Cocon heb je plek om een belangrijk telefoontje te plegen, even te overleggen of om een afgesloten werkplek te creëren. De Focus Chair is een zitje waar je heerlijk ontspannen met je laptop op schoot werkt. In de Focus Booth word je niet afgeleid door omgevingsbeweging, ongestoord werken dus.

concentrate urban officeplanner kantoorruimte vianenLinks: de Small Cocon, rechtsboven: de Focus Chair en rechtsonder: de Focus Booth.

Ga een kijkje nemen in de industriële kantoorruimte in Vianen

Speelt URBAN ook in op de flexibiliteit en behoeften die jouw bedrijf nodig hebben? Voor slechts €233,- per werkplek per maand werk je volgens C4. Benieuwd hoe de ruimte in Vianen er exact uitziet? Loop virtueel door de ruimte met onze 3D Viewer of neem contact met ons op om een ‘echte’ rondleiding te plannen op deze locatie. Bel 085 877 05 19 of mail naar info@skepp.nl!

Lees ook de vorige editie: SKEPP spotlight | SKEPP ontvangt miljoeneninvestering om verder te groeien in België en Duitsland

Kan ik je ergens mee helpen?

Kim
Vastgoedconsultant


Waarom SKEPP?

  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Klantenbeoordeling 9.2/10

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!