SKEPP realiseert huisvesting Ausnutria Hyproca

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 15 januari 2016
  • 10

SKEPP druk met realisatie van circa 1.400 m2 kantoorruimte

SKEPP design+build is momenteel druk met het realiseren van circa 1.400 m2 kantoorruimte voor het huisvesten van ruim 70 medewerkers van Ausnutria Hyproca. Het nieuwe kantoorpand staat in de hoofdstad van Overijssel: Zwolle.


Kwaliteit, efficiency en onderlinge integratie als redenen voor dit kantoor

Ter bevordering van de kwaliteit, de efficiency en de onderlinge integratie heeft Ausnutria Hyproca onlangs besloten om het nieuwe hoofdkantoor te vestigen in 'Le Verseau' te Zwolle. Dit kantoor ligt op het kantorenpark Oosterenk, aan de Ringweg van Zwolle (de N35).

Op de foto hieronder is te zien dat de werkzaamheden in volle gang zijn.

Realisatie kantoorpand Zwolle SKEPP

Werknemers kunnen vanaf februari in het nieuwe onderkomen werken

De lopende werkzaamheden van SKEPP design+build zullen eind januari afgerond worden. Daardoor kunnen de werknemers van Ausnutria Hyproca vanaf 1 februari gebruik maken van het nieuwe onderkomen in Zwolle.

Ausnutria Hyproca bedient de internationale markt vanuit Nederland

Het bedrijf produceert en verkoopt onder andere flesvoeding en heeft ruim 100 jaar ervaring in de zuivelindustrie. Nederland is het zuivelhart van de wereld en vanuit ons kikkerlandje bedient Ausnutria Hyproca de internationale markt.

Klik hier om meer projecten van SKEPP design+build te bekijken.

Klik hier om meer over Ausnutrica Hyproca te lezen.

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!