SKEPP pitch 2016 groot succes!

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 15 januari 2016

'De Schoen' in Amsterdam als decor voor SKEPP pitch

Voor de vierde keer werd het georganiseerd: SKEPP pitch. De editie van 2016 vond plaats in 'De Schoen' in Amsterdam, dat tegenwoordig omgedoopt is tot 'Infinity'.


Inspirerende korte pitches van vier sprekers tijdens SKEPP pitch

Net als voorgaande jaren, waren er ook dit jaar korte pitches van vier inspirerende personen. Frank Gorter (KantoorKaravaan), Tim Oldman (Leesman), Japke D. Bouma (NRC Handelsblad en Gids voor de Kantoorjungle) en Thomas Hendriks (Quest) spraken de aanwezige mensen op geheel eigen wijze toe.

Hieronder een foto van de pitch van Japke D. Bouma.

SKEPP pitch NRC 2016 de Schoen Amsterdam

Het iconische kantoorpand 'Infinity' als locatie voor de vierde editie

Voorgaande jaren vond SKEPP pitch plaats in de AtoomClub Amsterdam, B.Amsterdam en HNK Rotterdam. Dit jaar diende 'Infinity' in onze hoofdstad als decor, dat wordt gezien als het meest iconische kantoorpand van Amsterdam. Dit kantoorgebouw is bekend als het voormalige ING House. Na het vertrek van ING is het pand deels aangepakt door SKEPP om het geschikt te maken voor kleine huurders, die met elkaar diverse functies delen.

Presentatie van de tweede editie van de SKEPP glossy, KANTOOR

Naast de vier pitches, was er ook een ander hoogtepunt tijdens SKEPP pitch. De gloednieuwe SKEPP glossy werd namelijk gepresenteerd. De naam van de glossy is wederom KANTOOR, met als thema 'Echte schoonheid zit van binnen'. Martine Gründemann van G&S Vastgoed ontving het eerste exemplaar uit handen van Mattijs Kaak. Gründemann werd uitgeroepen tot DWIRE Vastgoedvrouw van het jaar 2015.

Vastgoedvrouw van het jaar Gruendemann2

Circa 200 mensen aanwezig bij SKEPP pitch 2016 in 'de Schoen'

Net als de afgelopen drie jaar, hadden ook dit jaar veel mensen de moeite genomen om SKEPP pitch bij te wonen. Circa 200 mensen waren getuige van de pitches en de presentatie van de SKEPP glossy. Na afloop van het officiële gedeelte was er tijd voor een hapje en een drankje.

SKEPP pitch Amsterdam 2016 borrel

Bedankt voor uw komst naar Amsterdam en hopelijk tot volgend jaar

SKEPP kijkt wederom terug op een geslaagde SKEPP pitch en hoopt iedereen ook volgend jaar te begroeten, tijdens de vijfde editie. Bedankt!

Klik hier om de foto's van SKEPP pitch 2016 te bekijken.

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure