SKEPP online verzorgt nieuwe huurders

  • Door Thijs van Eerden
  • dinsdag 16 juni 2015
  • 10

Vooral de verhuizing van het bedrijf ShareAll van het pittoreske Waalre naar Eindhoven had nogal wat voeten in aarde. Zij zochten namelijk een kantoorruimte in het centrum van Eindhoven, maar dit was niet de enige eis. Het kantoorpand moest beschikken over terrasjes, winkels en het NS station op loopafstand, parkeergelegenheid, goede sfeer, inspirerende werkomgeving, 2 aan elkaar grenzende kantoorruimten en veel collega’s. Ook was uiteraard de prijs van belang in de zoektocht.

SKEPP online wist wel raad met deze zoekvraag. Na een korte speurtocht kwam het fraaie kantoorconcept BounceSpace naar voren. BounceSpace bleek te voldoen aan alle bovenstaande aspecten die van belang zijn voor ShareAll. Met onder andere een fraaie koffiecorner, pooltafel, wenteltrap en immens grote trampoline midden in het pand brengt het zelfs nog een stukje extra. Gisteren (15-6-2015) heeft ShareAll haar intrek genomen bij Bouncespace. Namens SKEPP online wensen wij Share All dan ook alle succes toe op de nieuwe locatie.


skepp shareall


Ook bij Color Business Center Nieuwegein zijn ze blij met SKEPP online. Door het binnenbrengen van Direct2Sale draagt SKEPP online bij aan het vullen van dit fraaie concept. Wij wensen Direct2Sale veel succes en goede zaken op haar nieuwe locatie. Daarnaast danken wij Color Business Center Nieuwegein voor het heerlijke presentje (Zie onderstaande foto)

skepp taart1

Daarnaast wensen wij Jeroen de Beer Fotografie, Solita Investments B.V. en Arlis Retail Support veel succes toe op de nieuwe locaties in respectievelijk Tilburg, Zwolle en Hilversum.

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!