SKEPP is ook actief op Instagram!

  • Door Jari Wesselink
  • donderdag 24 september 2015

SKEPP was al actief op Twitter, Facebook, LinkedIn en Google+. Vanaf nu is SKEPP ook te vinden op Instagram. Op Instagram ziet u wekelijks nieuwe afbeeldingen van interessante projecten van SKEPP.


skeppnl

SKEPP is op Instagram te vinden onder de naam skeppnl. Op skeppnl ziet u toffe interieurontwerpen van SKEPP door het hele land. Bezoek de pagina via de volgende link: @skepp

Waarom SKEPP volgen?

Via Instagram blijft u dus op de hoogte van de nieuwste projecten van SKEPP. Op Instagram plaatst SKEPP afbeeldingen waarop de mogelijkheden van SKEPP op het gebied van inrichting te zien zijn. 

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure