SKEPP intensief bezig met revitalisatie van het pand van Bureau Veritas in Amersfoort

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 4 december 2015
  • 10

SKEPP design+build is momenteel, in samenwerking met WPM Gebouwbeheer en aannemersbedrijf Van Zoelen BV, druk doende met de realisatie van de algehele revitalisatie van de huidige huisvesting van Bureau Veritas aan de Computerweg te Amersfoort.


Begane grond en eerste verdieping worden momenteel casco opgebouwd

Na een gedegen voorbereiding is Bureau Veritas verplaatst naar de tweede en derde verdieping van het pand. Momenteel wordt de begane grond, net als de eerste verdieping, casco opgebouwd. Dit gebeurt via een door alle partijen overeengekomen lean planning. Dat is een andere planning, dan een traditionele planning. Het komt er kortweg op neer dat een volgende activiteit wordt uitgevoerd, als de vorige erom vraagt.

Aan het eind van het eerste kwartaal van 2016 is het pand volledig gerenoveerd

In week 52, die begint op maandag 21 december, begint de interne verhuizing van Bureau Veritas naar de volledig gerenoveerde en opnieuw ingerichte verdiepingen. Aansluitend worden de leeggekomen verdiepingen, de centrale hal en de trappenhuizen volledig onder handen genomen. Aan het eind van het eerste kwartaal van 2016 heeft het pand aan de Computerweg in Amersfoort een volledige metamorfose ondergaan.

Bureau Veritas is wereldwijd een professionele dienstverlenende organisatie

Bureau Veritas biedt op maat gemaakte oplossingen om organisaties te helpen bij het realiseren, onderhouden en aantonen van verplichtingen. Het gaat om verplichtingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Download hier ons magazine: Offline

In ons magazine 'Offline' vind je de beste kantoortips, meest toffe kantoorpanden, laatste trends voor je kantoorinrichting en meest unieke bedrijven uit Nederland. Win informatie in, profiteer van de tips en doe inspiratie op!