SKEPP biedt Consolid een nieuw thuis

  • Door Jari Wesselink
  • dinsdag 20 december 2016

Het ontwerp en de realisatie van de nieuwe huisvesting van Consolid

De tweede helft van 2016 stond voor SKEPP design+build in het teken van het ontwerp en de realisatie van de nieuwe huisvesting van Consolid. Het grootste gespecialiseerde uitzend- en detacheringsbureau in vervoer en veiligheid koost voor SKEPP na een intensieve pitch. Het familiebedrijf neemt haar intrek in een eigen kantoorpand aan de Seriusdreef te Hoofddorp.


welkom thuis fijne feestdagen skepp design build consolid hoofddorp

Project onlangs opgeleverd door SKEPP design+build en in gebruik genomen door Consolid

"Het was een ingrijpend bouwkundig en esthetisch proces, waar collega's Hugo Meijer en Lieke oude Hengel de circa 4000 m2 volledig onder handen mochten nemen", zegt Mattijs Kaak van SKEPP design+build. "Volledig volgens onze planning werd het project op 6 december opgeleverd." Consolid nam haar nieuwe thuis op 12 december in gebruik en is zeer tevreden over het eindresultaat.

Meld je aan voor SKEPP pitch 2017 op donderdag 12 januari in het WTC Amsterdam!

Lees ook: SKEPP blijft informeren over afgesplitste design+build-tak tot 12 januari

Bron hoofdfoto: Property NL

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure